Sertab Erener koronavirüse yakalandı! Sağlık durumuna ilişkin açıklama

Ünlü şarkıcı Sertab Erener koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Koronavirüse yakalanması sebebiyle Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirmesi planlanan konseri ertelenen Erener, sosyal medya hesabında sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şarkıcı Sertab Erener koronavirüse yakalandı. 57 yaşındaki şarkıcı Sertab Erener, Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenecek olan konserle hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyordu.

BKM'den yapılan açıklamada, Sertab Erener'in koronavirüse yakalanması sebebiyle bu akşam Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirmesi planlanan konserinin 18 Ekim 2022 tarihine ertelendiği açıklandı.

SERTAB ERENER'DEN YENİ AÇIKLAMA

Ünlü şarkıcı iyileştikten sonra Turkcell Yıldızlı Geceler etkinlik serisinin kapanışında sahne aldı. Erener, sevenlerine  "15 gün önce köşe bucak kaçtığım Kovid-19'a yakalandım, yeni yeni toparlanıyorum. Ama sizden gelen enerji ile çok daha iyi olacağım. Sizler de kendinizi koruyun."  dedi. 

sertab erener sağlık durumu açıkladı

sertab erener sağlık durumu açıkladı

SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN İLK AÇIKLAMA!

Sertab Erener sosyal medya hesabından sağlığıyla ilgili açıklama yaptı. Erener, gönderisine "Covid olmayın derim, hiç gerek yok! Maskemi hiç çıkarmadım ve nereden kaptım onu da bilmiyorum. Benim kadar dikkat eden biri bile olduysa artık..." ifadelerini not düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yabancı damat ve kayınpederi arasındaki el öpme olayı sosyal medyayı salladı!

İzzet Yıldızhan iğne ipliğe döndü! Verdiği kilolarla adeta eridi

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Yıldızhan iğne ipliğe döndü! Verdiği kilolarla adeta eridi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

Ömer 1 yıl önce

Maskeni hiç çıkarmadım demişsin bu sıcakta maskelerin ön kısmı buhar yaparak nem oluşur mikropları mıknatıs gibi çeker

Vatan 1 yıl önce

Üstte bir yazı var Ediz 39 derece ateşle sahne aldı. Noldu yani. Türkiye ferahami erdi. Sahneye çıktıysa parası için çıktı. Çıkmazsa para alamayacak. Vatan için mi çıktı. ve bunu büyük bir fedakarlık yapmış gibi haber yapmışsınız. Vah vah vah. Adamlar 42 derece güneşin altında vatan için saatlerce nöbet tutuyor bunları haber yapın edizi degil

Toplam 6 beğeni