Yağmur Sarıoğlu doğum kilolarından kurtuldu! 38 kilo vererek iğne ipliğe döndü

Üçüncü kez anne olan eski milli futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, doğum kilolarından kurtulup tam 38 kilo vermeyi başardı. İğne ipliğe dönen Pilot Yağmur Sarıoğlu 38 kilo vermenin sırrını açıkladı. Sarıoğlu, aralıklı oruç yöntemiyle kilo verdiğini ve sağlıklı beslenmeye dikkat ettiğini açıkladı.

Pilot Yağmur Sarıoğlu uzun yıllar Galatasaray forması giyen eski milli futbolcu Sabri Sarıoğlu ile 2010 yılında nikah masasına oturmuştu.

Çocukları; Sarp 2011’de, Sare 2018’de, Saran 2020’de dünyaya gelmişti.

Yağmur Sarıoğlu 38 kilo verdi

Yağmur Sarıoğlu 38 kilo verdi

DOĞUM KİLOLARINDAN KURTULDU

Üçüncü çocuğuna hamileliğinde 59’dan 88’e çıkan Yağmur Sarıoğlu o 29 kilodan kurtulmayı başardı. Üzerine bir 9 kilo daha verdi. 2017’deki formuna kavuşarak tam 50 kiloya düştü. 

Yağmur Sarıoğlu doğum kilolarından kurtuldu

Yağmur Sarıoğlu doğum kilolarından kurtuldu

38 KİLO VERMENİN SIRRINI AÇIKLADI

Yağmur Sarıoğlu aralıklı oruç yöntemini denedi. Yediklerine, içtiklerine dikkat edip sağlıklı beslendi. Sık sık yürüyüşe çıktı. Kardiyo antrenmanları yaptı.

Yağmur Sarıoğlu pilotluk mesleğine geri döndü

Yağmur Sarıoğlu pilotluk mesleğine geri döndü

MESLEĞİNE GERİ DÖNDÜ

Önceki gün bir alışveriş merkezinde beş milyon değerindeki aracıyla objektiflere yansıyan Yağmur Sarıoğlu, kısa alışveriş turunun ardından aracını alırken muhabirlerle sohbet etti.

Yağmur Sarıoğlu, "Eşim ve çocuklar Çeşme'de bense göklerdeyim. Çin ile Amerika arasında kargo uçağındayım. Üç çocuktan sonra tekrar mesleğime döndüm, mutluyum" dedi. Sarıoğlu, daha sonra özel plakalı lüks aracına binerek alışveriş merkezinden ayrıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sergen Yalçın'ın inanılmaz değişimi!

Koruman var mı sorusuna Muhammed Ali'den efsane yanıt! "O benim korumamdır"

İLİŞKİLİ HABER

Koruman var mı sorusuna Muhammed Ali'den efsane yanıt! "O benim korumamdır"

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0