Emre Belözoğlu'nun garajında servet yatıyor! Yeni otomobilinin fiyatı dudak uçuklattı

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, üçüncü tam bir servet değerinde olan üçüncü lüks otomobilini satın aldı. Lüks araç tutkunu olarak tanınan Belözoğlu'nun garajındaki üç aracın toplam değeri 31 milyona ulaştı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, önceki akşam Bebek'te görüntülendi. 12 milyon değerindeki üçüncü lüks arabası Audi RS6 ile görüntülenen Emre Belözoğlu, "Yeni sezona hazırlanıyoruz. Arkadaşlarla yemeğe geldim" dedi.

ÇOCUKLARININ İSMİ PLAKADA

Çocuklarının isimlerinin baş harflerinden oluşan özel plakalı aracıyla görüntülenen Belözoğlu'nun özel plakalı araca 12 milyon lira ödediği öğrenildi.

Emre Belözoğlu

Emre Belözoğlu

GARAJINDA SERVET YATIYOR!

Fenerbahçe'den ayrılarak Başakşehir'i çalıştıran Emre Belözoğlu'nun garajında 8 milyon TL değerinde bir cipi, 11 milyon TL değerinde spor arabası bulunuyor. Arabalara olan tutkusuyla bilinen Emre Belözoğlu'nun garajında toplam 31 milyon TL servet değerinde aracı bulunuyor.

Emre belözoğlu garajında servet yatıyor

Emre belözoğlu garajında servet yatıyor

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ezel'in kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı! Kenan İmirzalıoğlu hiç göründüğü gibi değilmiş

Hollywood'dan acı haber! İki dev oyuncu David Warner ve Paul Sorvino hayatını kaybetti

İLİŞKİLİ HABER

Hollywood'dan acı haber! İki dev oyuncu David Warner ve Paul Sorvino hayatını kaybetti
İzzet Yıldızhan'da sıraya girdi! Türk yapımı TOGG arabaları çok sevdi

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Yıldızhan'da sıraya girdi! Türk yapımı TOGG arabaları çok sevdi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Way Be 1 yıl önce

Millet aç aç