Barbie'nin Margot Robbie'si Hollywood'un en çok kazanan kadını oldu!

Avustralyalı güzel oyuncu Margot Robbie, başrolünde oynadığı Barbie filmiyle servetine 12.5 milyon dolar daha ekleyerek, Hollywood'un en çok kazanan kadını unvanını almayı başardı.

Bugünlerde çekimlere devam eden Barbie filminde ortaya çıkan başarılı oyuncu Margot Robbie, partneri Ryan Gosling ile birlikte heyecanla beklenen filmin çekimlerine devam ediyor. 

margot robbie

margot robbie

HOLLYWOOD'UN EN ÇOK KAZANAN KADINI

Robbie bu filmden kazandığı ücretle Hollywood'un en çok kazanan kadını unvanına sahip olmuşken, Barbie filmi için kazandığı 12.5 milyon dolar da bunu kanıtlamış oldu. Şimdilerde filmlerin en çok aranan ismi olan Robbie, Hollywood'da en çok kazananlar listesine 16 numaradan giriş yapmış oldu.

enola holmes- millie robby brown

enola holmes- millie robby brown

İKİNCİ SIRADA MİLLİE ROBBY BROWN

2020 yapımı son filmi "Birds Of Preyson" isimli projede boy gösteren Robbie, o zorlu rolünün karşılığındaysa sadece 10 milyon dolar kazanmıştı. Robbie'nin ardından en çok kazanan kadın oyuncu ise Enola Holmes filmiyle gördüğümüz Millie Robby Brown olduğu açıklandı.

top gun maverick- tom cruise

top gun maverick- tom cruise

TOM CRUİSE ZİRVEDE!

Tom Cruise ise, gişe rekorları kırarak piyasayı alt üst eden "Top Gun: Maverick" filmiyle listenin en tepesindeki isim olmayı başardı. Devam filminin sadece yıldızı değil, aynı zamanda yapımcısı olan Cruise'un; sinema bileti satışları, rolünün karşılığında aldığı ücret ve filmin yayın gelirlerinden 100 milyon dolardan fazlasını kazanması bekleniyor. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ezel'in kamera arkası görüntüleri ortaya çıktı! Kenan İmirzalıoğlu hiç göründüğü gibi değilmiş

Öykü Karayel ve Kenan Ece'nin şöhreti İrlanda'ya ulaştı!

İLİŞKİLİ HABER

Öykü Karayel ve Kenan Ece'nin şöhreti İrlanda'ya ulaştı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0