MasterChef Barbaros Yoloğlu'nun son hali şaşırttı! 100 günde bambaşka biri oldu

Uzun soluklu yarışma programı Masterchef 2020'de yarışan Barbaros Yoloğlu hızlı bir değişim sürecine girerek fazla kilolarından kurtuldu. 28 yaşındaki Barbaros, 100 günde değişimiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Masterchef Barbaros'un şaşırtan değişimi..

TV8'de yayınlanan MasterChef 2020 yarışma programında finale kalan ve yaptığı yemeklerle adından sıkça söz ettiren Barbaros Yoloğlu bir deri bir kemik kaldı.

28 yaşındaki Barbaros, 100 günde değişimiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. İşte Masterchef Barbaros'un şaşırtan değişimi..

masterchef barbarosun son hali

masterchef barbarosun son hali

Fazla kilolarından kurtulan Barbaros Yoloğlu, Instagram hesabından son halini yayınladı ve şu mesajı yazdı:

"100 günlük değişimin sonuna geldik. Bu süreçte yaşadığım zorluklarda bana yardımcı olan herkese teşekkürler. Dönem dönem zorluklar ile geçse de benim için çok güzel bir süreç oldu ve bu bir son değil, yeni bir başlangıç. Şimdi sırada 100 günde üstüne ne koyabiliyoruz, o var. Vücut geliştirme bir sanat ise kendinizi sanatkarın kalemine bırakmalısınız. Bırakın sizi tüm hatları ile çizebilsin, öyle herkesin dediğine de kulak asmayın. Antrenör ile aranızdaki ikili güveniniz sonucunda sürece bağlı kalıyorsanız gelişim kaçınılmazdır. Beklemede kalın yakında bu süreçte neler yaşadık, YouTube kanalımda 2-3 bölüm aşamada yayınlayacağım."

masterchef barbarosun değişimi

masterchef barbarosun değişimi

Yoloğlu'nun bu paylaşımına birçok sosyal medya kullanıcısı yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Kimi takipçileri de "Survivor'a mı katılıyorsun yoksa?" "Bu nasıl değişim öyle?", "Bravo diyor ve alkışlıyorum", "Gençlik geri gelmiş", "Helal olsun", "Azim buna derim", "Efsane değişim" şeklinde yorum yaptı. Yakın arkadaşı Serhat Doğramacı da alev emojileriyle destek verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Koruman var mı sorusuna Muhammed Ali'den efsane yanıt! "O benim korumamdır"

Kaan Urgancıoğlu Aşk-ı memnu Behlül'e döndü! Görenler ayırt edemedi

İLİŞKİLİ HABER

Kaan Urgancıoğlu Aşk-ı memnu Behlül'e döndü! Görenler ayırt edemedi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

yakup 1 yıl önce

para var huzur var.. spor salonlarına gitsek o baklavayı biz de çizeriz.