Ecem Koyunlu '400 kez taciz edildim' dedi soluğu mahkemede aldı!

Sosyal medya üzerinden cinsel taciz içerikli fotoğraflar ve mesajlar aldığını iddia eden ünlü oyuncu Ecem Koyunlu, sınırı aşan bu eylemler üzerine savcılığa suç duyurusunda bulundu. 400'e yakın şikayette bulunan ünlü oyuncunun şikayeti sonrası sosyal medya üzerinden tacizde bulunan bir şüpheli hakkında 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Ecem Koyunlu, sosyal medya üzerinden yüzlerce kişinin kendisine cinsel taciz içerikli fotoğraflar ve konuşmalarda bulunduğunu iddia ederek soluğu mahkemede aldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunan Koyunlu'nun neredeyse 400'e yakın şikayette bulunduğu ortaya çıktı.

Ecem Koyunlu

Ecem Koyunlu

Şikayete konu bir tacizde sosyal medya kullanıcısının taciz içerikli mesajlar attığını ve ünlü oyuncunun bu mesajlara cevap vermemesine rağmen aynı hareketin hız kesmeden devam ettiği ifade edildi. Dilekçesinde söz konusu içeriklerden dolayı psikolojik rahatsızlık duyduğunu dile getiren Koyunlu "Fotoğraflar üzerinden tacize maruz kaldım" şeklinde konuştu.

Ecem Koyunlu 400e yakın suç duyurusunda bulundu

Ecem Koyunlu 400e yakın suç duyurusunda bulundu

3 YIL HAPSİ İSTENİYOR!

Şikayet üzerine başlatılan soruşturma kapsamında fotoğrafları attığı belirlenen şüpheli Mehmet V.'nin ifadesine başvuruldu. Şüpheli söz konusu cinsel içerikleri kendisinin attığın kabul eden Mehmet V. ne kadar pişman olduğunu söylese de soruşturmada 'Cinsel Taciz' suçu kapsamında 3 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi. Şüpheli, önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesinde yargılanacak.

Ecem Koyunlu mahkemeye başvurdu

Ecem Koyunlu mahkemeye başvurdu

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Yabancı damat ve kayınpederi arasındaki el öpme olayı sosyal medyayı salladı! 

Murat Yıldırım baba oluyor! Daha önce bebeklerini kaybeden çiftten mutlu haber...

İLİŞKİLİ HABER

Murat Yıldırım baba oluyor! Daha önce bebeklerini kaybeden çiftten mutlu haber...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

rındomın 1 yıl önce

nasıl meşhur oluruz diye kırk takla atıyorsunuz sizi siziiii

Emine nene 80 yas 1 yıl önce

Emine murat kuşağım cok mutlolkizin olsun kıvır kıvır saçlar allah mutlu mesut paneli babalı olsun amiiin

Tepki 1 yıl önce

Az buçuk ahlaklı davranıp her tarafınızı sergilemezseniz,bu tip sorunlarda azalır..!

doğruolan 1 yıl önce

bunun yaptığı da taciz. her yerini açıyor teşhir ediyor resmen üstüne sapıkları çağırıuyor. sonra taciz eidldim diyor. bence kendisi milleit taciz ediyor.

Rotasız deli 1 yıl önce

gündeme gelmek için yapmayacakları yok buna da sanat diyorlar gözün kör olsun