Ezgi Sertel ikiz oğulları Mert ve Tibet ile Safranbolu'dan paylaşım yaptı

Oyuncu ve sunucu Ezgi Sertel, ikiz oğulları Mert ve Tibet ile birlikte doğduğu şehir Safranbolu'dan pozlar paylaştı. Sertel'in oğullarıyla keyifli göründüğü fotoğrafların altına "Özledim artık dönün" yorumları yapıldı.

Televizyon programlarındaki sempatik tavırlarıyla ilgi çeken Ezgi Sertel, ikiz çocukları Mert ve Tibet ile doğduğu toprakları ziyarete gitti. Ozan Çobanoğlu ile 2016 yılında hayatını birleştiren Ezgi Sertel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerinin dikkatini çekti.

Ezgi Sertel

Ezgi Sertel

Herkes onu yemek programında tanıdı! Ezgi SertelİLİŞKİLİ HABERHerkes onu yemek programında tanıdı! Ezgi Sertel'in son hali herkesi şaşırttı

KEYİFLERİ YERİNDE

Paylaşımıyla kısa sürede binlerce beğeni alan Sertel ve oğullarının keyiflerine diyecek yok.

Ezgi Sertel oğullarıyla paylaşım yaptı

Ezgi Sertel oğullarıyla paylaşım yaptı

Öte yandan bir süredir Safranbolu'da olan 40 yaşındaki sevilen sunucunun fotoğrafının altındaki "Geri dönün" çağrısı dikkatlerden de kaçmadı.

NE OLMUŞTU?

Ekranların sevilen ismi Sertel, oğullarıyla Temmuz ayında Safranbolu'ya tatile gitti. Ünlü isim oğullarıyla Safranbolu sokaklarında gezinti yaparken çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Ezgi Sertel ve oğulları

Ezgi Sertel ve oğulları

Ezgi Sertel oğullarıyla tatilde

Ezgi Sertel oğullarıyla tatilde

Safranbolu sokakları

Safranbolu sokakları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

MasterChef Türkiye'de kahkaha dolu anlar! Mehmet Şef'in yırtık kot ceket tarzı olay oldu 

Nejat İşler’i çıldırtan hareket! Uçarak yumruk attı

İLİŞKİLİ HABER

Nejat İşler’i çıldırtan hareket! Uçarak yumruk attı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0