İbrahim Tatlıses'in haciz belgeleri ortaya çıktı! Milyonlarca lira borcu var

Son dönemlerde mahkemeden mahkemeye koşan İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses ve eski eşi Adalet Sara'yla adeta düşman oldu. Birbirlerini karşılıklı suçlayan aile arasındaki kriz büyürken ortaya şoke eden bir iddia atıldı. Buna göre ünlü şarkıcının mal varlıkları üzerinde haciz olduğuna dair belgeler ilk kez yayınlandı.

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, bir süredir eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses ile yaşadığı aile kriziyle gündeme geliyor. Oğluyla birbirlerine giren Tatlıses son olarak kendisine açılan vasilik davasıyla adeta çılgına dönmüştü.

İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlıses'le düşman oldu: Bana akli dengesi yerinde değil diyor!

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses

İbrahim Tatlıses ve Ahmet Tatlıses

Taşınmaz varlıklarına şerh konulan Tatlıses'e bu haberin ardından bir darbe de kendisine hakaret davası açan Adalet Sara'dan geldi. Bir televizyon programında eski eşine "Kara Peçeli" ve "Büyücü" ifadelerini kullanan Tatlıses, mahkemeden mahkemeye koşarken ortaya bomba bir iddia atıldı.

İbrahim TatlısesİLİŞKİLİ HABERİbrahim Tatlıses'e eski eşi Adalet Sara'dan dava darbesi! 'Bana kara yılan ve büyücü dedi'

Adalet Sara

Adalet Sara

Ünlü şarkıcının tüm taşınır ve taşınmaz varlıklarının üzerinde hacizler olduğu ve milyonlarca lira vergi borcu olduğu iddia edildi. Devlete 120 milyon TL borcu olduğu öne sürülen Tatlıses'in kebap salonlarının ve şirketlerinin, doğalgaz ve elektrik borçlarının olduğu ileri sürülüyor. Pek çok alanda yatırımı bulunan ve neredeyse hepsinde büyük zarar eden Tatlıses'in haciz belgeleri olduğu iddia edilen belgeler ilk kez ortaya çıktı.

İşte Tatlıses'in bütün taşınır ve taşınmaz varlıklarına ait haciz belgeleri...

İbrahim Tatlıses haciz belgeleri

İbrahim Tatlıses haciz belgeleri

İbrahim Tatlısese ait olduğu ileri sürülen haciz belgeleri

İbrahim Tatlısese ait olduğu ileri sürülen haciz belgeleri

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İbrahim Tatlıses'e eski eşi Adalet Sara'dan dava darbesi! 

Fahriye Evcen'in oğlu Karan ortalığı birbirine kattı! Mekanı terk ettiler...

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen'in oğlu Karan ortalığı birbirine kattı! Mekanı terk ettiler...

ETİKETLER

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

isimdeğişikliği 1 yıl önce

alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste....