Banu Alkan mutluluğu kısa sürdü! Nişanlısı Kemal Yıldız aslında bir dolandırıcı mı?

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Banu Alkan'ın yakın zamanda Hollandalı iş insanı Kemal Yıldız ile nikah masasına oturacağı ortaya çıkmıştı. Banu Alkan'ı uyaran ses sanatçısı Onur Akay, Kemal Yıldız isimli kişinin aslında bir dolandırıcı ve sahtekar olduğunu açıkladı.

Bir döneme güzelliğiyle damga vuran Banu Alkan, uzun bir süredir ekranlardan uzak bir yaşantı sürdürüyor. Oyunculuk kariyerine 1989 yılında rol aldığı bir yapımla veda eden Alkan, son olarak Bülent Ersoy ve Safiye Soyman ile beraber "Dünya Güzellerim" adlı bir programla hayranlarının karşısına çıkmıştı. 

Banu Alkan

Banu Alkan

Yakın zamanda Hollanda'da yaşayan iş insanı Kemal Yıldız ile evleneceği haberleriyle gündeme gelen Alkan'ın nişanlısının aslında adının Yunus olduğu ve Türkiye'de evli olduğu ortaya çıktı. Ses sanatçısı Onur Akay, Banu Alkan'a seslenerek "Maalesef Banu Alkan uçan kuşa borcu olan bir adama aşık olmuş. Ayrıca bir kızı olan bu kişi için yakın çevresi, '2 yaşındaki kızının banka hesabını bile boşalttı, umarız Banu Hanım'ı dolandırmaz' gibi iddialarda bulunuyor" ifadelerini kullandı. Ancak söylentilere aldırış etmeyen Banu Alkan, nişanlısıyla paylaşımlarına hız kesmeden devam etti.

Banu Alkan ve Kemal Yıldız

Banu Alkan ve Kemal Yıldız

ONUR AKAY BANU ALKAN'A UYARILARDA BULUNDU

"Banu Alkan da bir gün bana teşekkür edecek" diyerek Alkan'ı uyarmaya devam eden Akay, şöyle konuştu:

"Doktor kontrollerine bastonla giderek, artık Hollandalı doktorlara nasıl bir oyun oynadıysa, belediyeden engelli olmadan engelli kartı almayı bile başarmış. Hollanda’nın Roosendaal şehrinde 1+1 dairede kirada oturan Yıldız’ın ne bir işi, ne parası, ne evi, ne de arabası var. Banu Alkan’ı da kiraladığı araba ile gezdiriyormuş. Ben Banu Alkan’ı çok seviyorum ve onun zarar görmemesi için bu araştırmayı yaptım. Herkes Banu Alkan’a soru sorarken, ben nişanlısını araştırdım. Ancak Yunus Kemal Yıldız’ın iş kadını olan eşi, Banu Alkan’ı duyduktan sonra boşanmaya karar vermiş. Adam çocuğunun kumbarasını, banka hesabını boşaltan, çocuğun kolundaki altın künyesine kadar çalan bir zavallıdır. Kendi ailesi ile dahi geçimsiz, annesini döven, kız kardeşini tehdit eden biridir. Çocuğunu aylardır görmüyormuş bile. Sebebi belli oldu. Banu Hanım’ı oyuna getiriyormuş"

Onur Akay

Onur Akay

DAHA ÖNCE NELER OLDU?

Tamamen gözlerden uzak kalmayı tercih eden ünlü oyuncudan şaşırtan bir haber geldi. 64 yaşındaki Alkan'ın aşka yeniden yeşil ışık yaktığı ve yakın zamanda Hollandalı iş insanı Kemal Yıldız ile nikah masasına oturacağı öğrenildi. 3 ay önce gittikleri bir mekanda tanışan çiftin çok mutlu olduğu ve Yıldız'ın Belçika tatilinde sürpriz yaparak Alkan'a evlenme teklifi ettiği öğrenildi. 

Banu Alkan ve Kemal Yıldız evleniyor

Banu Alkan ve Kemal Yıldız evleniyor

BANU ALKAN FRANSA'DA EVLENECEK!

Banu Alkan'ın nişanlısının 44 yaşında olduğunu ifade eden Onur Akay, şöyle konuştu:

"Banu Alkan şimdilerde çok büyük bir aşk yaşıyor. Kendisinden 20 yaş küçük 44 yaşındaki iş insanı Kemal Yıldız'la İstanbul'da bir mekanda tanıştılar. O akşam Kemal Yıldız, Banu Alkan'ın yanına oturmak istiyor ve Banu abla da bunu kabul ediyor ve yanına oturan 1.98 boyundaki genç ve yakışıklı erkeğe baktığında, George Clooney'e benzeterek ilk görüşte aşık oluyor. 3 gün sonra Hollanda'ya giden Kemal Yıldız'la daha sonra bir kez de Düsseldorf'da görüşüyorlar. Ayrılığa daha fazla dayanamayan Banu Alkan, Hollanda'ya sevgilisinin yanına gidiyor. Aynı gün kuyumcular kapanmak üzereyken yetişiyorlar ve Yıldız, nişan yüzüğünü Banu Alkan'a Hollanda'da bir kuyumcuda takıyor. Bir kez evlenen ve boşanan Kemal Yıldız, bir kız çocuğu babası ve baba tarafından da aslen Mersinli. Anne tarafından Samsunlu olan ancak Hollanda da dünyaya gelen Yıldız, iyi bir eğitim alıyor. Mutlu çiftimiz eylül ayının ikinci haftası Fransa Konsolosluğu’nda nikâh yaptıktan sonra, Fransa'da kiralanan tarihi bir binada ve çok özel davetlilerin katılacağı düğünle dünya evine girecek. Banu Alkan ise gelinliği için şimdiden siparişi verdi. Afrodit, Donald Trump'ın eşi Melania Trump'ın evlenirken giydiği gelinliğin aynısından diktiriyor"

Banu Alkan Fransada evlenecek

Banu Alkan Fransada evlenecek

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

İbrahim Tatlıses Bodrum'da kaza geçirdi! Araçta sıkıştı

Milyoner'de kendi ismini gören Kenan İmirzalıoğlu kahkaha krizine girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner'de kendi ismini gören Kenan İmirzalıoğlu kahkaha krizine girdi!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ahmet Atılgan 1 yıl önce

Kendi düşen de ağlıyor.