Kraliçe II. Elizabeth'e reddedilmek ağır geldi! Torununa zeytin dalı uzatmıştı

Kraliyet ailesinden ayrılma kararı alarak herkesi şoke eden Prens Harry ve eşi Meghan Markle'a zeytin dalı uzatan İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, hayatında ilk defa reddedildi.

Bir süredir yaşadığı sağlık sorunları ve ailesindeki skandal olaylar nedeniyle yıpranan İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, tüm bu gerilimli atmosferi geride bırakmak için kusursuz bir tatil planı hazırladı. 2020 yılında kraliyetten ayrılan torunu Prens Harry ve eşi Meghan Markle'a zeytin dalı uzatan Kraliçe, yazın dinlenmek için çok sevdiği İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde torunu ve ailesiyle vakit geçirmek istedi. 

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, Prens Harry ve Meghan Markle

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth, Prens Harry ve Meghan Markle

Prens Harry'nin çocukları Lilibeth ve Archie ile vakit geçirmek için sabırsızlanan Kraliçe, tüm hazırlıklarla yakından ilgilenirken hevesi kursağında kaldı. Tüm çalışanlarına yapılacaklar listesi veren ve Prens Harry'nin ailesini bir arada görmek isteyen Kraliçe'ye "Hayır" cevabı geldi.

Kraliçe II. Elizabeth

Kraliçe II. Elizabeth

Daily Mail'in haberine göre; Prens Harry'nin eşi Meghan Markle bu daveti geri çevirdi. Balmoral'da yapılan avcılık, atış ve balık tutmayla ilgili etkinliklerden hiç hoşlanmayan asi gelinin bu plandan hiç hoşlanmadığı ileri sürüldü. Balmoral arazisi üzerindeki Craigowan Lodge'da 10 hafta kalmayı planlayan Kraliçenin red cevabı alması herkesi şaşırttı. 

Prens Harry ve eşi Meghan Markle

Prens Harry ve eşi Meghan Markle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Çağlar Ertuğrul'dan Teşkilat dizisindeki Serdar karakteriyle ilgili açıklama!

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Nedense 1 yıl önce

Doğru haber değil, birincisi Meghan mı red edecek kraliçeyi hiç sanmam malumunuz en son İngiltere’ye geldiklerinde pr için kızlarını kraliçe ile foto çekmek istediler kraliçe onu bile kabul etmedi tatile mi çağıracak ki ilgi odadağı olmak isteyen bu çift böyle bir şeyi kaçırır mı? Ayrıca hiç bir yerde çıkmadı bu haber, gerçek olsa sosyal medya yıkılırdı bu haberle.