Ege Kökenli'nin mutlu günü! Lior Ahituv ile evlendi

Ege Kökenli, iki yıl önce nişanlandığı Lior Ahituv ile dünya evine girdi. Uzun yıllardır birlikte olan ünlü çift, Beşiktaş'taki bir otelde hayatlarını birleştirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

"Yahşi Cazibe", "Çalıkuşu", "Güneşin Kızları" ve "Yasak Elma" gibi pek çok dizide rol alan Ege Kökenli, 7 yıldır aşk yaşadığı Lior Ahituv ile nikah masasına oturdu. Çift, pandemi nedeniyle erteledikleri düğünlerini önceki akşam Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleştirdi.

 Ünlü oyuncuyu bu mutlu gününde dostları yalnız bırakmadı. Öykü Karayel-Can Bonomo çifti, Kerem Bürsin, İrem Helvacıoğlu ve Naz Çağla Irmak gibi isimler de düğüne katıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Çağlar Ertuğrul'dan Teşkilat dizisindeki Serdar karakteriyle ilgili açıklama!

Taner Ölmez'in kızı Zeyno ile tatil pozu! "Zeynom"

İLİŞKİLİ HABER

Taner Ölmez'in kızı Zeyno ile tatil pozu! "Zeynom"

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0