Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem'i görenler hayran kaldı!

Zeynep Gamze Özçelik, gönüllü olarak yaptığı yardımlarla herkesin gönlünü fethetmeyi başarmıştı. Özçelik, şimdilerde kardeşiyle sosyal medya gündeminde. Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem'i görenler adeta hayran kaldı.

Kendisini hayır işleri yapmaya adayan ve binlerce insanın umuduna ışık olan Gamze Özçelik'in aile hayatı sevenleri tarafından merak ediliyor.  4 kız kardeş olan Gamze Özçelik'in kardeşi Meltem Özçelik, Instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. 

Özçelik'in kardeşi Meltem güzelliğiyle hayran bıraktı, görenler şaştı kaldı, "Ablasının aynısı" yorumları havada uçuştu.

Meltem Özçelik

Meltem Özçelik

Meltem Özçelik

Meltem Özçelik

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Dertlere derman olan Gamze Özçelik'ten anlamlı proje!

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0