Gupse Özay kendi doğum günü hatırlattı! "Unutanlar olur diye"

Türkiye'nin ünlü komedyen yazarlarından olan oyuncu Gupse Özay, anne olmak için geri sayım yaparken geçtiğimiz gün doğum günün kendi kendine kutladı. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.

Ünlü oyuncu Gupse Özay, yazdığı ve yönettiği filmleriyle de Türkiye'nin en başarılı kadın yazarları arasında yerini koruyor. Geçtiğimiz aylarda anne olacağını bildiren Özay, karnı burnunda verdiği pozla kendi doğum günün ilan etti.

gupse özay

gupse özay

YORUMA BOĞULDU

Başarılı oyuncu Özay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında kendi kendine doğum günü kutlarken, ünlülerden ve takipçilerinden gelen kutlama yorumlarına tutuldu.

gupse özay

gupse özay

"İYİ DOĞDUM"

Ünlü oyuncu Özay doğum günü için paylaştığı fotoğrafında "İyi ki doğdum arkadaşlar. Kutlamayı unutanlar paniklesin diye koyuyorum bu fotoyu. Nice mutlu yıllar bana......" notunu kullandı. 

merve dizdar ve gupse özay

merve dizdar ve gupse özay

MERVE DİZDAR VE EZGİ MOLA PAYLAŞIMDA BULUNDU

Özay'ın doğum günü için arkadaşları ve meslektaşı olan Ezgi Mola ve Merve Dizdar paylaşımda bulunurken oyuncu eşi Barış Arduç'un yorumlarda adının görünmemesi ve fotoğraf paylaşımında bulunmaması kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

gupse özay doğum günü paylaşımları

gupse özay doğum günü paylaşımları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Jim Carrey ve Bill Skarsgard'ın muhteşem yüz tipleme performansları

Mustafa Keser'den kendisine yandaş diyenlere ders niteliğinde cevap! 'Devletime saygım var'

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Keser'den kendisine yandaş diyenlere ders niteliğinde cevap! 'Devletime saygım var'

BİR YORUM YAPIN 1

Belkız 1 yıl önce

Doğum günün kutlu olsun canım gupsecim seni çok seviyorum iyiki doğdun yüreyi güzel kendi güzel insan Rabbim bebeğine sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bir ömür boyu beraber olmanızı dilerim