Sefo konserinde gergin dakikalar! Ortalık fena karıştı

Türkiye’nin ünlü rap müzik sanatçılarından biri olan Sefo geçtiğimiz gün Körfez’de konser verdi. Dinleyicilerle eğlenen ünlü şarkıcı bir anda neye uğradığını şaşırdı. Hayranı sahneye atlarken, bir taraftan kavga eden gençler, bayılan genç bir kız derken bütün konser gergin dakikalara tanıklık etti.

Kocaeli Başiskele ilçesi Körfez'de konser veren Sefo, gelen dinleyicilerine keyifli anlar yaşattı. Ünlü rapçi, müziği ile herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Konserin ilerleyene dakikalarında bir anda ortalık karışınca polis ekipleri ve güvenlik güçleri sıkı tedbir almak zorunda kaldı.

sefo

sefo

HAYRANI SAHNEYE ATLADI

Konser esnasında Sefo'nun bir hayranı kendini bir anda dinleyici alanında sahneye attı. Sahnede Sefo'ya ulaşamadan yakalanan genç, güvenlik güçleri tarafından uzaklaştırıldı. 

sefo konseri

sefo konseri

KAVGA ÇIKTI

Hayranının sahneye atlamasıyla birlikte gençler arasında sebebi bilinmeyen bir tartışma kavgaya döndü. Büyüyen kavgada güvenlik güçleri ayırmak için yoğun çaba sarf etse de, polis ekipleri gençleri olay yerinden uzaklaştırdı. Konserin çıkışında da atışmaya devam eden gençlere zor kullanan polisler olayı çözdü.

sefo konseri

sefo konseri

KALABALIKTAN BAYILDI

Tam o sıralarda kalabalık ve yoğunluk sebebiyle bir genç kız havasız kalarak baygınlık geçirdi. Durumu fark eden izleyiciler konser alanı sağlıkçılarına haber verirken, ambulans çağrıldı. Bir süre sonra kendine gelen kız kalabalığa girmeden uzaktan konseri izlemeye devam ettiği öğrenildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kanser tedavisi gören Billur Kalkavan sağlık durumunu açıkladı!

Çağlar Ökten'in oğlu Artur'dan Seda Sayan çıkışı: Benim annem değil

İLİŞKİLİ HABER

Çağlar Ökten'in oğlu Artur'dan Seda Sayan çıkışı: Benim annem değil

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 2

Eren 1 yıl önce

bunları dinleyenler varya harbiden zeka yoksunu !

ali 1 yıl önce

barzoların konseri.