Şarkıcı Aydilge sahnede yere yığıldı!

Ünlü şarkıcı Aydilge konser verdiği sırada sahnede baygınlık geçirdi. Yere yığılan şarkıcının yardımına kemancı eşi koştu.

Şarkıcı Aydilge sevenlerini korkuttu. 43 yaşındaki şarkıcı konser verdiği sırada fenalaşıp bayıldı. Ünlü şarkıcının imdadına kuliste bekleyen eşi Utku Barış Andaç yetişti. Andaç bir anda bayılan eşini kucaklayıp, götürünce konsere gelenlerden alkış topladı. Aydilge'nin bayılma anı anbean kameralara yansıdı.

aydilge sahnede bayıldı

aydilge sahnede bayıldı

EŞİ KOŞTU!

Bütün yazı çalışarak geçiren şarkıcı sıcaktan bayıldığı öğrenildi. Verdiği konser sırasında bir anda yere yığılan şarkıcının imdadına eşi yetişti. Konsere gelenler başta endişelenirken, şarkıcının eşinin hamlesi alkış topladı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Seda Sayan'ın genç eşi Çağlar Ökten'in oğlundan ağızları açık bıraktıran yorum!

Şoray Uzun eşi Elçin Uzun'a aşkını haykırdı! 'Neredeyse çeyrek asır olmuş'

İLİŞKİLİ HABER

Şoray Uzun eşi Elçin Uzun'a aşkını haykırdı! 'Neredeyse çeyrek asır olmuş'
Cennet Mahallesi'nin Şipşak Rıza'sı Levent Tülek son haliyle şaşırttı!

İLİŞKİLİ HABER

Cennet Mahallesi'nin Şipşak Rıza'sı Levent Tülek son haliyle şaşırttı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0