Demet Akalın'ın skandal davranışı hakkında konuşan garsonun açıklamaları şoke etti!

Önceki gün bir mekanda sahne alan Demet Akalın, skandal bir harekete imza attı. Sahneye gelen alkollü içkiyi beğenmeyen Akalın, elindeki bardağı garsonun kafasına döktü. Daha sonra garsona karşı memnuniyetsiz bir tavır sergileyen Akalın, gelen diğer alkollü içkiyi ise şişeyle beraber kafasına dikti. Garson olay hakkında ilk kez konuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gülşen'in abartılı derecede açık olan sahne kıyafetleri, Aleyna Tilki'nin kliplerindeki kıyafetleri, Melek Mosso'nun sahnedeki el hareket ve hakaret ederek konuşmaları derken şimdi de 50 yaşındaki Demet Akalın'ın sarhoş görüntüleri ülke gündemine oturdu.

Sahne aldığı bir mekanda şarkı arasında alkol isteyen Demet Akalın, gelen alkolün tadını elma suyuna benzetip garsonun başından aşağı döktü. Yaptığı saygısızlığa bir de garsona aşağılayıcı bir bakış atan Akalın'ın o anları bir seyirci tarafından kayda alındı.

demet akalından skandal davranış

demet akalından skandal davranış

İnsanlık dışı bu davranışı sergilerken seyircilerden tepki gelmemesi ise izleyenleri daha çok sinirlendirdi. Sosyal medyada Demet Akalın etiketiyle birçok kullanıcı sert eleştirilerde bulundu.

demet akalından skandal davranış

demet akalından skandal davranış

Gençlerin izlediği ve dinlediği böyle bir ismin bu davranışı toplum tarafından kabul edilmedi. Sosyal medyada Akalın'ın hem garsondan hem tüm Türkiye'den özür dilemesi istendi. Ancak Akalın küstah bir paylaşımla yaptığının saygısızlık olmadığını ve 12 yıldır çıktığı mekanda sürekli bunu yaptığını savundu. 

demet akalın paylaşımı

demet akalın paylaşımı

KÖLELİK NORMALLEŞTİRİLMİŞ!

Saygısızlığa maruz kalan ve tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran olay sonrası ise garson ilk kez konuştu. Garson Murat Yaşar'ın açıklamaları ise daha çok ediciydi. Sosyal medya hesabından Akalın'ın yaptığı saygısızlığı öve öve bitiremedi. Böyle bir durumun yıllardır yaşandığını ve gurur duyduğunu söyledi. Köle algısının normalleştirildiği bu ortamlardan ise gocunmadığını belirten şu açıklamaya imza attı:

"Solistimiz ile 2018 yılından bu yana çalışıp ,birçok yeni proje ve sahnede de birlikte olmaktan onur ve gurur duyacağımızı belirtmek isterim."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECKE VİDEO;

Fransız askısı yaptıran Serap Paköz'ün son hali herkesi şoke etti!

Müge Anlı'nın aile dramı ilk kez ortaya çıktı! 28 yıldır babasıyla görüşmüyormuş

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı'nın aile dramı ilk kez ortaya çıktı! 28 yıldır babasıyla görüşmüyormuş

BİR YORUM YAPIN 3

Vatandaş 1 yıl önce

Kabahat sizin.Adam yerine koymayın bak nasıl kaybolup gidiyorlar.

Eyya 1 yıl önce

resmen sarhoş ne yapmasını bekliyorsunuzki saygısız kadın paraları çok olunca az olanları aşağılamayı marifet sayıyorlar kendi ayaklarına sıkıyorlar nefret ettim iğrenç bir davranış

tepki 1 yıl önce

bu arkolik sov yerine kocasinin borcunu ødesin ilk bir kac berbat saki okuyan kendini bir sey saniyor insan olmak daha zor saygisiz sey orda agzinin ustune bir koyacaksin herkes yerini bilecek