Erkan Petekkaya'dan gençleri kızdıracak haber! "Kısa yoldan olmaz"

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya kısa yoldan ünlü olmak isteyen gençleri taşa tuttu. Bir taraftan da kısa yoldan ünlü olmayan çalışmanın tehlikeli yollara sebebiyet verdiği üzerinde duran Petekkaya "Ünlü olmak kolay, korumak zor" ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya en son "Kırmızı Oda"da ki performansıyla dikkatleri çekmiş ve usta oyuncu kendini zihinlere tekrar kazımayı başarmıştı. Önceki gün basın toplantısı düzenlenirken, filmde aktör olmak isteyen bir mafya babasını canlandıran Petekkaya çarpıcı açıklamalarda bulundu.

erkan petekkaya

erkan petekkaya

"OYUNCULUK ALLAH VERGİSİ BİR YETENEK"

Kolay yoldan ünlü olmak isteyen gençlere seslenen Petekkaya "Bu iş Allah vergisi bir yetenek. Ama bunu da çalışarak geliştirmek gerekir. Eskiden mankenden oyuncu olur mu diye bir tartışma vardı ya, ben olur diyordum. Bütün oyuncu arkadaşlarım da bana kızardı. Ama bir deneyim, çıraklıktan bir gelme, iyi gözlem, iyi çalışma gerekiyor. Eğer öyle olmazsa mümkün değil bu iş." açıklamasında bulundu.

erkan petekkaya

erkan petekkaya

"ÜNLÜ OLMAK KOLAY ONU KORUMAK ZOR"

Sözlerinde devam eden Petekkaya "İnsanın bir yeteneği varsa onu cilalayıp, parlatabilir ve istediği yere gelebilir. Bu şekilde yapmazlarsa da ünlü olmak kolay ama onu korumak çok zor." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Özçivit ailesinden ilk kez ikinci bebek açıklaması!

BİR YORUM YAPIN 0