Della Miles 'Domdom Kurşunu' şarkısını söyledi! Sosyal medyada olay oldu

Geçtiğimiz günlerde Müslüman olan ABD'li şarkıcı Della Miles, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde asrın ozanı Aşık Mahzuni Şerif anısına düzenlenen Elbistan Festivali kapsamında sahne aldı. Miles, 'in Aşık Mahzuni Şerif'in 'Domdom Kurşunu' adlı eserini Türkçe seslendirmesi damga vurdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde asrın ozanı Aşık Mahzuni Şerif anısına düzenlenen Elbistan Festivali, ABD'li sanatçı Della Miles ve Yavuz Bingöl konserleri ile tamamlandı. ABD'li sanatçı Miles, Aşık Mahzuni Şerif'in 'Domdom Kurşunu' adlı eserini Türkçe seslendirdi.

Della Miles

Della Miles

DELLA MILES'TEN 'DOMDOM KURŞUNU' PERFORMANSI

Yüz binlerce kişinin buluştuğu Elbistan Festivali'nin final gecesinde sahneye çıkan ABD'li ünlü vokalist Della Miles, İngilizce ve Türkçe şarkılar seslendirdi. Miles, Mahzuni Şerif'in 'Domdom Kurşunu' adlı eserini de Türkçe söyledi.

Miles, izleyicilerden tam not aldı. Sahneden inerek seyircilerin arasına giden Della Miles, büyük sevgi gösterisi ile karşılaştı. Başkan Gürbüz de çiçek takdimi için çıktığı sahnede Miles'le 'Domdom Kurşunu' türküsüne düet yaptı.

Della Miles

Della Miles

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İnsanlıktan nasibini almamış Demet Akalın'dan skandal hareket!

Ödeyemeyeceği söyleniyordu... Amber Heard evini Johnny Depp'e olan borcu yüzünden mi sattı?

İLİŞKİLİ HABER

Ödeyemeyeceği söyleniyordu... Amber Heard evini Johnny Depp'e olan borcu yüzünden mi sattı?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

mehmet 1 yıl önce

dünyaca ünlü?? türkçe şarkılar söyleyen bir yabancı. ve sadece söyledikten sonraki bir kaç gün o şehirde ünlü. o kadar.