Pelin Akil'den samimi itiraflar! "Çocuklardan önce ve sonra"

'Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Firuze'si Pelin Akil, özel hayatı ve mesleği ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Akil, hayatını çocuklardan önce ve sonra şeklinde ayırdığı dile getirdi.

Son olarak TRT 1'de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde rol alan Pelin Akil, Oktay Kaynarca'nın iddialı projesi Ben Bu Cihana Sığmazam'da başrolü üstleniyor. Sınırları olmayan bir doktor olarak karşımıza çıkacak olan Akil, hakkındaki merak edilen ayrıntıları anlattı.

Pelin Akil

Pelin Akil

Oktay KaynarcaİLİŞKİLİ HABEROktay Kaynarca'nın dev projesi 'Ben Bu Cihana Sığmazam'dan yeni kareler paylaşıldı!

ÇOCUKLARDAN ÖNCE VE SONRA

Özel hayatına, anneliğine ve mesleğine dair açıklamalarda bulunan Akil, "Mesleğime duyduğum sevgiden dolayı empati duygumun iyi olduğunu düşünürdüm ama şimdi asıl çocuklardan sonra çok daha başka bir boyut kazandı" dedi. Anne olduktan sonra hayatında büyük değişikliklerin olduğunu ifade eden güzel oyuncu açıklamalarına şu sözleri de ekledi:

Pelin Akil anneliği hakkınd akonuştu

Pelin Akil anneliği hakkınd akonuştu

"Eskiden aklım bomboşmuş diyorum, şu ansa tamamen onlarda. Özellikle çalışan anne olmak bence çok daha meşakkatli. Yediler mi? İçtiler mi? Keyifleri yerinde mi? Bana ihtiyaçları var mı? İkiz annesi olunca tüm bunlar çarpı iki oluyor. Bir de özlem var tabii, hem de öyle böyle bir özlem değil; ama sağlıkları yerinde olsun, ben uykularında da öperim onları. Onlara olan sevgimi gördükçe annemin benim için aynı şeyleri hissetmiş olduğunu da anladım, anneme olan duygularım bile olgunlaştı. Yani şunu söyleyebilirim; anneyken ben, ben değilim."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Müge Anlı'nın aile dramı ilk kez ortaya çıktı! 

Elvis Presley hayranlarına müjde! 200 parçalık koleksiyon açık arttırmaya çıkıyor

İLİŞKİLİ HABER

Elvis Presley hayranlarına müjde! 200 parçalık koleksiyon açık arttırmaya çıkıyor

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0