Esra Bilgiç'ten şaşırtan ikinci meslek! Oyunculuğu bırakıyor mu?

Ramo ve Diriliş Ertuğrul dizilerinde ünü parlayan ve adını herkesin zihnine kazımayı başaran başarılı oyuncu Esra Bilgiç, geçtiğimiz gün bir dergi için röportaj verdi. Hukuk fakültesinde avukatlık okuyan Bilgiç, bu kararında ne kadar doğru yaptığını anladığını ifade etti.

Önceleri Diriliş Ertuğrul dizisiyle TRT ekranlarına gelen Esra Bilgiç, sonrasında Ramo dizisindeki asi ve konuşkan kadın rolündeki zeki tiplemesini de çok başarılı şekilde yerine getirmişti. Performansları izleyiciler tarafından takdir toplarken, şimdilerde yeni bir projesinin neden olmadığını açıkladı.

esra bilgiç diriliş ertuğrul

esra bilgiç diriliş ertuğrul

HUKUK FAKÜLTESİNE BAŞLADI

Ünlü oyuncu Bilgiç, kariyer hayatına bir yandan başka bir meslekle devam etmeyi planlıyor. Bilgiç üniversitesini okuduğu hukuk fakültesinde avukatlıkta devam ederken, ne kadar doğru bir karar verdiğini belirtti. Güzel oyuncu "Hukuk hayatın kendisi. Verdiğim en doğru kararlardan biri hukuk fakültesine başlamaktı." ifadelerini kullandı.

esra bilgiç

esra bilgiç

KARDEŞİYLE ÇALIŞACAK

Bir taraftan kardeşinin de hukuk okuduğunu belirten Bilgiç konuşmasına "Kardeşim de hukuk öğrencisi. O benden önce mezun olacak. Birlikte çalışmayı planlıyoruz. Planlı, programlıyım. Sürprizlerden haz etmem. Bugünün işini yarına bırakmamaya gayret ederim. Çalışmayı severim. Disiplinliyim. Evde vakit geçirmeye de bayılırım." şeklinde ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Su samurunun keyifli halleri sosyal medyaya damga vurdu!

Aslıhan Doğan Turan’ı şaşkına çeviren olay!

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Doğan Turan’ı şaşkına çeviren olay!
Yaşlı kadının azmi takdir topladı! Ordulu Habibe Şen 61 yaşında ehliyet aldı

İLİŞKİLİ HABER

Yaşlı kadının azmi takdir topladı! Ordulu Habibe Şen 61 yaşında ehliyet aldı

BİR YORUM YAPIN 1

Numan 1 yıl önce

çokta tınn

Toplam 1 beğeni