Demet Akalın'a ders olsun! Büyük usta Neşet Ertaş'ın videosu gündem oldu

Geçtiğimiz günlerde Demet Akalın'ın garsona karşı sergilediği muamele sosyal medyada büyük tepkilere sebep olmuştu. Akalın'ın garsonun başından aşağı alkollü içeceği dökerek hakaret etmesi, büyük usta Neşet Ertaş'ın terini silen garsonun elini öptüğü görüntülerini akıllara getirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Sahne aldığı mekanda kendisine ikram edilen içeceği beğenmeyip garsonun başından aşağı döken şarkıcı Demet Akalın, bu tavrıyla herkesten tepki görmüştü. Hali hazırda yaşanan bu utanç verici olayın yankıları sürerken, yıllar önce çekilen bir görüntü sosyal medyadaki tartışmalara başka bir boyut kazandırdı.

Neşet Ertaş

Neşet Ertaş

HERKES SANATÇI OLAMAZ

'Bozkırın Tezenesi' lakabıyla gönüllere kazınmış olan büyük usta Neşet Ertaş'ın saygısı, sanatçının nasıl olması gerektiğini hatırlatıyor. Türküleriyle ve insana olan saygısıyla büyük sanatçı Neşet Ertaş'ın yıllar önce çekilmiş olan görüntüleri, tasvip edilmeyen tavrıyla gündemi meşgul eden Demet Akalın ve kendini sanatçı olarak nitelendirenlere adeta bir ders niteliğinde oldu.

Usta sanatçı Neşet Ertaş

Usta sanatçı Neşet Ertaş

Ertaş'ın tekrar gündeme gelen videosunda sanatçı, konseri sırasında aşırı sıcaktan bunalınca nazikçe sahne arkasındaki görevlilerden peçete istiyor. O esnada sahneye fırlayan bir görevli, Neşet Ertaş'ın terini silmeye başlıyor. Peçeteyi görevlinin elinden almaya çalışan Ertaş, bunda pek de başarılı olamıyor. O esnada insani değeri, saygıyı ve sevgiyi göstermek isteyen usta sanatçı, terini silen kişinin elini öpüyor.

Ardından ceketini çıkarmak isteyen sanatçı öncelikle seyirciden "Saygısızlık olmasın, ceketimi çıkarabilir miyim" şeklinde izin istiyor.

Demet Akalın

Demet Akalın

"DEMET AKALIN BUNU MUTLAKA İZLEMELİ"

Unutulmayan bu görüntüleri gören bazı sosyal medya kullanıcıları "Demet Akalın bunu mutlaka izlemeli" yorumlarında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

İnsanlıktan nasibini almamış Demet Akalın'dan skandal hareket!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 7

maho 1 yıl önce

ustanın kesip attığı tırmak olamaz bu sanatcı bozuntuları

Doğu-Batı 1 yıl önce

Herkes sanatçı olamaz

Adamın Biri 1 yıl önce

Bir sanatçı ile insanlıktan nasibini almamış birini kıyaslamak çok saçma. Garsonun başına gelen olay ne kadar vahimse bu kıyaslama da o kadar vahim.

gerilm 1 yıl önce

snatçı var sanatçı var

tahir 1 yıl önce

zıkkım iç

Yorumların Tümünü Okuyun