Emina Jahovic'ten şaşırtan itiraflar! "Boşanmamın çocuklarıma etkisi..."

Şarkıcı Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic, boşanmanın çocuklara olan etkisinden bahsetti. Sırplı ünlü şarkıcı ve model boşanmasıyla ilgili çarpıcı itiraflar ve açıklamalarda bulundu.

Sırbistanlı şarkıcı Emina Jahovic, 2008 yılında şarkıcı Mustafa Sandal'la dünyaevine girmiş ve örnek gösterilen çiftleri arasında yer almıştı. 2018 yılında anlaşmalı olarak boşanan çiftten geriye iki küçük çocuğu kalmıştı. Şimdilerde Melis Sütşurup'la nikah masasına oturan Sandal gündeme gelirken, Jahovic çarpıcı itiraflarda bulundu.

emina jahovic ve oğlu

emina jahovic ve oğlu

"ÇOCUKLARI ÇOK ETKİLİYOR"

Ünlü şarkıcı ve model Emina Jahovic, boşanma sonrası çocuklarının durumunu Sırbistanlı bir dergiye röportaj vererek açıkladı. Dikkat çeken açıklamalarında çocuklarına üzüldüğünü, boşanmış anne ve babanın çocukları çok etkilediğini belirtti.

emina jahovic ve çocukları

emina jahovic ve çocukları

"BOŞANMIŞ ANNE BABANIN ÇOCUĞU OLMAK KOLAY DEĞİL!"

Üzüntüsünü dile getiren Jahovic "Boşanmış anne babanın çocuğu olmak kolay değil. Oğullarımın kaderi bu, ama onları hayatın daha tatsız aşamalarını öğrenecek şekilde yetiştiriyorum. Ne yazık ki, onları çıkan haberlerden koruyamıyorum. Manşetleri okuyorlar ve sosyal medyayı takip ediyorlar. Özümde kim olduğumu bilmelerine ihtiyacım var, diğer her şey önemsiz." sözlerini kullandı.

emina jahovic

emina jahovic

"KİMSEYE İHTİYACIM YOK"

Bir taraftan özgür olmanın verdiği mutluluğu tarif eden Jahovic "Sahip olduğum en değerli şey çocuklarım, görüp duyabiliyor olmam, kendi paramı kazanmam ve kimseye bağımlı olmamam. Özgürlükle tanıştım ve bu duyguya paha biçilemez." açıklamasında bulunurken, hayatına tekrar girecek biri var mı sorusuna da "Duygusal bir ilişki karmaşık bir ilişkidir. İki oğlum var ve bağımsız bir kadınım. Hayatımdaki boşluğu doldurmak için kimseye ihtiyacım yok. Ben aşkta harikayım, sadece karşımdakinin de harika olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Zikre giren siyahi adam kendini kaptırınca ortaya işte bu muhteşem atmosfer çıktı!

Necip Memili'nin yeni projesi belli oldu! "Beverly Hills, 90210" dizisinden uyarlandı

İLİŞKİLİ HABER

Necip Memili'nin yeni projesi belli oldu! "Beverly Hills, 90210" dizisinden uyarlandı
Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinden büyük proje!

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinden büyük proje!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0