Celil Nalçakan takipçilerine uyarı çekti! "Whatsapp hesabım hacklendi"

Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncu Celil Nalçakan'ın Whatsapp hesabı çalındı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından takipçilerine bu durumu haber verirken, herkesin dikkat etmesi gerektiğini belirtti.

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan, en son "Kardeşlerim" dizisindeki kötü karakteriyle hafızalara yer ederken, yeni sezonda da yer alacağı bildirildi. Ünlü oyuncu tiyatro oyunlarındaki performansıyla da dikkatleri çekerken, geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. 

celil nalçakan

celil nalçakan

"HERKES ÖNLEM ALMALI"

Ünlü oyuncu Nalçakan, Whatsapp hesabının hacklendiğini İnstagram hesabında yayınlayarak belirtti. Bu konuda takipçilerinin de çok dikkatli olmaları gerektiğini belirten Nalçakan, Whatsapp üzerinden rehberindeki kişilere dolandırıcılık yapıldığını fark etti. Mesaj olarak giden bir linkten çalınan hesapların olduğunu bildirerek bu konuda herkesin önlem alması gerektiğini açıkladı.

celil nalçakan

celil nalçakan

"HESABIM HACKLENMİŞ"

Nalçakan "Arkadaşlarım Whatsapp hesabım hacklenmiş olabilir. Bir IBAN numarası falan varmış, lütfen itibar etmeyiniz. Böyle bir story gören olursa ekran görüntüsü alarak paylaşın" ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Zikre giren siyahi adam kendini kaptırınca ortaya işte bu muhteşem atmosfer çıktı!

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinden büyük proje!

İLİŞKİLİ HABER

Aslıhan Güner ve Mert Kılıç çiftinden büyük proje!

BİR YORUM YAPIN 0