Doğumda bebeğinin acısıyla yıkılmıştı! Chrissy Teigen ve John Legend'dan müjdeli haber

Yaklaşık iki sene önce bebeğini doğumda kaybeden dünyaca ünlü model Chrissy Teigen ve eşi John Legend'dan müjdeli haber geldi. Ünlü çiftin acı günleri geride bırakarak üçüncü kez anne ve baba olacağı öğrenildi.

"All Of Me" adlı hit parçasıyla dünyayı kasıp kavuran şarkıcı John Legend, başarılı müzik kariyerinin yanı sıra özel yaşantısıyla da magazin dünyasında parmakla gösteriliyor. 2013 yılında model Chrissy Teigen ile evlenen ve bu birlikteliği iki çocukla taçlandıran ünlü şarkıcı 2020 yılında hayatının en büyük acısını yaşamıştı.

John Legend ve Chrissy Teigenın acı günü

John Legend ve Chrissy Teigenın acı günü

Bir erkek bebek bekleyen Chrissy Teigen, 2020 yılında ölü doğum yapmış ve ameliyathaneden çıktıktan sonra perişan olmuştu. Gözyaşlarına boğulan Teigen, minik oğluyla vedalaşarak yaşadığı süreci takipçileriyle paylaşmıştı. 

John Legend ve Chrissy Teigen

John Legend ve Chrissy Teigen

İki yıl önce bu büyük acıyı yaşayan ve sonra iki çocuklarıyla hayata tutunan ünlü çiftten müjdeli haber geldi. Teigen ve Legend'ın bir bebeklerinin daha olacağı öğrenildi. Hamilelik sürecini uzun bir süre gizleyen ünlü model, bebeğinin kalp atışını duyduktan sonra bu mutlu haberi hayranlarıyla paylaştı.

Chrissy Teigen ve çocukları

Chrissy Teigen ve çocukları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Zuhal Topal 32 bin liralık tazminat davası açtı!

Milyoner tarihinde bir ilk! Ege Yaşa soruyu yanlış anlayıp doğru yanıt verdi

İLİŞKİLİ HABER

Milyoner tarihinde bir ilk! Ege Yaşa soruyu yanlış anlayıp doğru yanıt verdi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0