Beyonce'un başı bu kez büyük belada! Yeni albümünde çalıntı kısımlar var

Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, geçtiğimiz günlerde yeni albümünü yayınladı. Çok beğenilen albümünde bazı çalıntılar ve hatalar ortaya çıkarılınca Beyonce, şarkıyı değiştirmek zorunda kaldı. Hırsızlıkla suçlanan ünlü şarkıcının şarkılarında bazı kesitlerinin sıkıntılı olduğu öğrenildi.

Yakın zamanda "Renaissance" isimli verdiği yeni albümünü piyasaya süren dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, 16 parçadan oluşan albümü eleştirmenler tarafından çok beğenildi. Fakat şarkıda ortaya çıkan hatalar ve Beyonce'un çaldığına yönelik iddialar sonucu bir kaç şarkısını tekrar çekeceği öğrenildi.

beyonce

beyonce

BEYONCE BU SEFER ÇUVALLADI

Yeni albümünde yer alan "Heated" parçasının içinde geçen "Spazzin" kelimesi başına büyük bela açtı. "Spazz" kelimesi "çıldırmak" anlamına gelirken "spastik" kelimesinden üretilmiş olması sosyal medyada gündem konusu oldu. Spastik, serebral palsi yani beyin felcine sahip olan insanlara denilmesi arasında bağlantı kuruldu. Gelen tepkiler üzerine Beyonce "Hiçbir şekilde zarar verme amacı taşımayan bu söz kaldırılacaktır." ifadeleriyle açıklama yaptı.

beyonce

beyonce

SÖZLERİ ÇALINTI ÇIKTI

Albümde diğer bir sıkıntılı nokta ise "Energy" şarkısıyla telif yemiş olması. Takipçileri şarkının içinde belli bir bölümde yer alan sözlerin Kelis isimli bir şarkıcının "Milkshake" isimli parçadan alıntı olduğunu ortaya çıkardı. Şarkıdan bir haber olan Kelis giden bu dedikodu sonunda Beyonce'u hırsızlıkla suçlayınca, ünlü şarkıcı bu şarkı üzerinde de değişiklik yapmak zorunda kaldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Şimdiye kadar yapılan bütün korkunç şakaları unutun

Ogün Kaptanoğlu'nun yeni projesi belli oldu! Hür dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu...

İLİŞKİLİ HABER

Ogün Kaptanoğlu'nun yeni projesi belli oldu! Hür dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu...
Mustafa Sandal'da ünlü akımına ayak uydurdu! Kite sporuna başladı

İLİŞKİLİ HABER

Mustafa Sandal'da ünlü akımına ayak uydurdu! Kite sporuna başladı

BİR YORUM YAPIN 0