Arda Kural'a gözaltı şoku! Evden uzaklaştırıldı

Yıllardır geçirdiği sıkıntılı günlerin ardından yeni yeni toparlanan Arda Kural Büyükçekmece sahilinde gittiği bir mekanda olay çıkardı. Apar topar gözaltına alınan Kural hakkında evden 1 ay uzaklaştırma kararı alındı. İşte tüm detaylar...

Rol aldığı projelerle bir döneme damgasını vuran oyuncu Arda Kural, yıllardır geçirdiği psikolojik rahatsızlığı nedeniyle bir süre ekranlardan uzak bir yaşam sürdü. Son dönemlerde kendini toparlayan Kural, önceki gün Büyükçekmece sahilinde bulunan bir mekandan olaylı çıktı. Güvenlik görevlisiyle kavga eden ünlü oyuncu apar topar gözaltına alındı.

Arda Kural

Arda Kural

Arda Kural: Senaryoyu okurken çok ağladımİLİŞKİLİ HABERArda Kural: Senaryoyu okurken çok ağladım

Olay, gece saatlerinde Büyükçekmece sahilinde bulunan bir eğlence mekanında  yaşandı. Edinilen bilgiye göre, eğlence mekanına giden Arda Kural burada henüz bilinmeyen bir nedenle işletmenin personeli ile tartışmaya başladı.

Arda Kural kavgaya karıştı

Arda Kural kavgaya karıştı

Tartışmanın büyümesi üzerine Kural, işletmenin özel güvenlik görevlisi Gökhan Yıldız'a yumruk attı. Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, oyuncuyu ifadesini almak üzere polis merkezine götürdü. Yıldız'ın, oyuncudan da şikayetçi olduğu öğrenildi. Yaşanan sözlü tartışma anları, Arda Kural'ın olay yerinden ayrılışı ise güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

Arda Kural evden uzaklaştırma aldı

Arda Kural evden uzaklaştırma aldı

KARDEŞİNİ DARBEDİP, ANNESİNİ TEHDİT ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Öte yandan Arda Kural'ın geçtiğimiz günlerde de ailesi ile yaşadığı tartışma nedeni ile polis merkezine götürüldüğü öğrenildi. Anne G.Ç. tehdit edildiği, kardeşi A.K.’nin ise darbedildiği gerekçesi ile karakola başvurdu. İfadesi alınmak üzere polis merkezine götürülen Kural'ın sadece kardeşini darp suçlamasını kabul ettiği, diğerlerini ise reddettiği öğrenildi. Kural hakkında 1 aylık evden uzaklaştırma kararı alındı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Berkay'ın terliğinin fiyatı olay oldu!

Brad Pitt kırmızı halıya etekle çıktı! Ünlü yıldız neden etek giydiğini açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Brad Pitt kırmızı halıya etekle çıktı! Ünlü yıldız neden etek giydiğini açıkladı
Semih Sergen hayata gözlerini yumdu! Ünlü oyuncu ve ses sanatçısı...

İLİŞKİLİ HABER

Semih Sergen hayata gözlerini yumdu! Ünlü oyuncu ve ses sanatçısı...

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0