5 ay önce 8 yıllık evliliğini noktalayan Petek Dinçöz yeniden evlendi!

Mart ayında 8 yıllık eşi Serkan Kodaloğlu ile tek celsede boşanan Petek Dinçöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla nişanlandığını duyurmuştu. Petek Dinçöz, dün akşam Nida Büyükbayrakdar ile İstanbul'da nikah masasına oturdu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

2014 yılında iş insanı Serkan Kodaloğlu ile nikah masasına oturan şarkıcı Petek Dinçöz, oğlu Aslan'ın dünyaya gelişiyle mutlu bir aile tablosu çiziyordu. Sık sık eşine olan sevgisini dile getiren Dinçöz, geçtiğimiz mart ayında ani bir şekilde eşiyle boşanma kararı almış ve ikili 8 yıllık birlikteliklerini tek kalemde silmişti.

Petek Dinçöz ve eski eşi Serkan Kodaloğlu

Petek Dinçöz ve eski eşi Serkan Kodaloğlu

Boşanmanın ardından oğlu Aslan'ın eğitim hayatı için Amerika'ya yerleşen Dinçöz, kısa bir süre önce Türkiye'ye döndüğünü açıklamıştı. Temmuz ayında Etiler'de objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı "Şunu söyleyebilirim; sürprizlere açık olun. Güzel işlerle döneceğim" ifadelerini kullanmış ve hayranlarını heyecanlandırmıştı. 

Petek Dinçöz ve oğlu Aslan

Petek Dinçöz ve oğlu Aslan

"Sürprizim var" diyen şarkıcının pazartesi günü iş insanı Nida Büyükbayraktar ile nikah masasına oturacağı öğrenildi.

Petek Dinçöz

Petek Dinçöz

"RABBİM BİZİ BİRBİRİMİZDEN AYIRMASIN"

Oğluyla Miami'ye taşındıktan sonra gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Petek Dinçöz, Nida Büyükbayraktar ile aşk yaşamaya başladı. Özel hayatıyla ilgili bu zamana kadar hiç paylaşım yapmayan ünlü isim, Instagram hesabından nişan yüzükleriyle bir fotoğraf paylaşarak "Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun, Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın" notunu düştü.

KINA GECESİ YAPTI

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından alyanslarının fotoğrafını paylaşarak nişanlandığını duyuran şarkıcı, bu sefer de kına gecesi yaptı. Dün gece kına gecesi yapan Dinçöz, yakın arkadaşlarıyla göbek atmayı ihmal etmedi. Petek Dinçöz ve Nida Büyükbayraktar, bugün yakın çevresini davet ettikleri bir törenle nikah masasına oturacak.

YENİDEN EVLENDİ! HEMEN SOYADINI DEĞİŞTİ

Ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, 5 ay önce Serkan Kodaloğlu ile evliliğini bitirdi. Miami'ye yerleşen Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde gençlik aşkı Nida Büyükbayraktar ile nişanlandı.

Aradığı aşkı Nida Büyükbayraktar'da bulan Dinçöz, bugün evlendi. Beşiktaş'ta lüks bir otelde düğün yapan ünlü şarkıcının mutluluğu yüzünden okunuyordu.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve düğününden kareleri takipçileriyle paylaşan Petek Dinçöz'den ilk hamle geldi. Dinçöz, Instagram hesabındaki adını güncelleyerek "Petek Dinçöz Büyükbayrakdar" yaptı.

Buse Varol üniversite sınavını kazanmıştı! Kazandığı bölümle ilgili ilk kez konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Buse Varol üniversite sınavını kazanmıştı! Kazandığı bölümle ilgili ilk kez konuştu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ali 1 yıl önce

Önceki iş insanı için de aynı temennileri söylemiştin.