Bade İşçil'den şaşırtan itiraflar! "Reyting uğruna kendimi harcatmam!"

Geçtiğimiz gün bir programa katılan başarılı oyuncu Bade İşçil, samimi itiraflarda bulundu. Ünlü oyuncu gelen rolleri neye göre seçtiğini belirtirken, oyunculuktaki sınırlarından bahsetti. İtirafları sosyal medyada alkış topladı.

En son "Aslında Özgürsün" isimli bir dijital platformda yayınlanacak dizi için kamera önüne geçen güzel oyuncu Bade İşçil, kendini "Kuzey Güney"de parlatmayı başarmıştı. Geçtiğimiz günlerde Hülya Koçyiğit'in "Film Gibi Hayatlar" programına katılan başarılı oyuncu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

bade işçil

bade işçil

OYUNCULUKTA SINIRLARI VAR

Bade İşçil, oyunculuktaki sınırlarına ilişkin sorulan sorulara yanıt verirken "Eğer senaryoyu çok destekleyen bir şeyse o zaman onun üzerine konuşup, yapabildiğim kadarını yapmaya çalışırım. Müstehcen dışında." açıklamasında bulundu.

bade işçil

bade işçil

"REYTİNG İÇİN YAPMAM"

Sözlerine devam ederken İşçil "Bazı işlerde görüyoruz; o filmin içinde öyle bir sahneye ihtiyaç yok ama olsun diye yapılmış bazı sahneler olabiliyor. Bazen irite de ediyor insanı. Güzel bir iş için izliyoruz. 'İçine niye böyle bir şey konmuş' diye baktığım çok iş var. Şu ara özellikle. Türk yapımlar için demiyorum. 'Bir şeye hizmet etmiyorsa, reyting uğruna kendimi harcatmam' diyelim" ifadelerini kullandı.

bade işçil

bade işçil

"KADIN DESTEĞİ DEĞERLİ"

Oyunculuğunun ilk gününü anlatan İşçil "Gülpare' dizisinde ilk çekim günümdü. Oyunculuğu hiç bilmiyordum. Andaç Haznedaroğlu ile çok kısa süre beraber çalıştık ama beni bu işe inandırıp, enerjisini bende hissettiğini söyledi. Özellikle kadının düşmanının, yine kadın olduğu zamandı benim için o zamanlar. Beni bir kadın teşvik edince çok mutlu olmuştum. Kadının destek veriyor olması çok daha değerli gelmişti" sözlerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Tatil yapanlara özenen fok balığı!

Alişan ile eşi Buse Varol ayrı havalarda! Sosyal medyayı ikiye bölen performans

İLİŞKİLİ HABER

Alişan ile eşi Buse Varol ayrı havalarda! Sosyal medyayı ikiye bölen performans
Gigi Hadid de o kervana katılıyor! Kendi markasını kuruyor

İLİŞKİLİ HABER

Gigi Hadid de o kervana katılıyor! Kendi markasını kuruyor

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0