Seray Sever ikizleriyle poz verdi! 'Keşke babam da olsaydı...'

Eşi Eray Sünbül ve ikiz kızlarıyla çekildiği karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Seray Sever, gönderisine düştüğü "Keşke babam da olsaydı, böyle eksik hissetmezdim" şeklindeki duygusal notla hayranlarını hüzünlendirdi.

Geçtiğimiz aylarda babası Tamer Sever'in kaybıyla adeta yıkılan Seray Sever, üç ay önce ikiz kızları Alya ve Sofia'nın doğumuyla buruk bir mutluluk yaşamıştı. Bebeklerine sarılarak baba acısını unutmaya çalışan Sever, önceki gün eşi Eray Sünbül ve kızlarıyla duygusal bir paylaşım yaptı. 

Seray Sever ve babası

Seray Sever ve babası

Bebeklerini kucaklarına alarak poz veren ünlü çiftin mutlu aile pozları büyük beğeni topladı. Gönderisine "Hayat su gibi akıp, geçiyor… Bizi mutlu eden anlar ne kadar kıymetli..." şeklinde not düşen Sever şu ifadelere yer verdi:

"Bebeklerle paylaştığım bu fotoğraflarda keşke canım babam da olsaydı, böyle eksik hissetmezdim... Yine de sağlıkla, mutlulukla sevdiklerimizle aldığımız her saniyeye şükürler olsun. Allah kalanlara uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin. Yavrularımızı bize, bizleri de yavrularımıza bağışlasın inşallah..."

Seray Sever eşi Eray Sünbül ve kızları

Seray Sever eşi Eray Sünbül ve kızları

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Alişan ile eşi Buse Varol ayrı havalarda! Sosyal medyayı ikiye bölen performans

Saruhan Hünel'den Aslı Hünel'e yarım milyonluk hediye!

İLİŞKİLİ HABER

Saruhan Hünel'den Aslı Hünel'e yarım milyonluk hediye!
İsrail'in Gazze'deki kanlı oyununa Batı'dan çıt yok! Oyunlarında çocukları öldürmek de var...

İLİŞKİLİ HABER

İsrail'in Gazze'deki kanlı oyununa Batı'dan çıt yok! Oyunlarında çocukları öldürmek de var...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Hakan 1 yıl önce

İsimlerlere anlam veremedim Seray sever hıristiyanmı veya eşi bebeklerin ismi çok deyisik hristiyan ismi