Gökhan Türkmen Aleyna Tilki ve Selda Bağcan arasında neler oluyor? Ortalık karıştı

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Selda Bağcan, konser sırasında Aleyna Tilki'yi davet ederek, onunla düet yapmıştı. Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen ise bu duruma sessiz kalmayarak "Güzel reklam" yorumuyla tepki gösterdi. Bu duruma sessiz kalmayan Bağcan ve Tilki'nin annesi yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda konser veren Türkiye'nin güçlü seslerinden Selda Bağcan türküleriyle herkesi eğlendirirken, bir taraftan da hüzne boğdu. Sesindeki tınısının kalitesi ile değil de şarkıcı Aleyna Tilki gibi isimlerle reklam yapmaya çalışan Bağcan'a bir tepki de şarkıcı Gökhan Türkmen'den geldi.

selda bağcan aleyna tilki

selda bağcan aleyna tilki

BAĞCAN'LA TİLKİ AYNI SAHNEDE!

Bağcan, konser sırasında dinleyicileri arasında bulunan genç şarkıcı Aleyna Tilki'yi sahneye davet etti. Sürpriz şekilde sahneye gelip Bağcan'la düet yapan Tilki "Şu an bacaklarım titriyor, içeride soğuk bir su içmem lazım" ifadelerini kullandı.

gökhan türkmen paylaşımı

gökhan türkmen paylaşımı

"BÖYLE BİR ŞARKICI SAHNEYE ÇIKARTMAK..."

Bağcan'ın yaptığı bu sürprize tepki gösteren Gökhan Türkmen, Bağcan'ın Tilki'yi shaneye çıakrak reklam yapmasını anlamadığını ifade etti. Türkmen "Ülkede o kadar değerli genç, müziğini ve kendini tanıtabilmek için uğraşan ve bunu da çok etik ve gerektiği yerden yapan müzisyen varken; bir çınarın, bir o kadar önem kazanmış bir yerde böyle bir şarkıcıyı çıkarıyor olmasının bir nedeni vardır elbet. Biz anlayamayız! Güzel reklam; hayırlı işler, bol güneşler herkese!" sözlerini kullandı.

selda bağcan

selda bağcan

SELDA BAĞCAN'DAN TÜRKMEN'E YANIT GECİKMEDİ!

Bu paylaşıma sessiz kalmayan Selda Bağcan ise Türkmen'e şu yanıtı verdi; "Terbiyesizlik yapmış... Bir defa ben hiçbir şekilde Aleyna'yı anons etmedim. Onu kendi orkestramızdan bile gizledik. Birden bire geldi sürpriz için. O da 'reklâm yapıyor' diyor, sana ne? Kıskandı belki de... Gereksiz polemikler bunlar... Sanatçı sanatıyla gündem olmalı. Ayrıca sahneme kimi çıkarmak istersem onu çıkarırım, sana ne?"

havva öztel paylaşımı

havva öztel paylaşımı

"REKLAMA DEĞİL EMEĞE SAYGI BEKLENTİSİ VAR"

Gökhan Türkmen'in eleştirilerine yanıt gecikmedi. Aleyna Tilki'nin annesi sosyal medya hesabından yayınladığı yanıtla herkesi şaşırttı. Tilki'nin annesi Havva Öztel "Aleyna'nın nesi değersiz gelmiş beyfendiye! 16 yaşından beri kösteklerle mücadele ediyor rüştünü ispat edemedi mi ? Ne gereksiz bir eleştiri Aleyna hanımın reklama değil yaptığı işe emeğe saygı beklentisi var" açıklamasında bulundu. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Kulağı deldirilen bebeğin tepkisi yürekleri parçaladı!

İzzet Yıldızhan iğne ipliğe döndü! Verdiği kilolarla adeta eridi

İLİŞKİLİ HABER

İzzet Yıldızhan iğne ipliğe döndü! Verdiği kilolarla adeta eridi

BİR YORUM YAPIN 0