Yağmur Ün ile Doğaç Ergezen evlendi!

Bir dönemin fenomen dizisi Alemin Kralı'nda başrol oyunculuğu yapan Yağmur Ün, bir süredir birlikte olduğu Doğaç Ergezen evlendi.

Başrollerinde Cemal Hünal, Hande Subaşı ve Yağmur Ün'ün başrollerini paylaşacağı 'Zevcat' filminin hazırlıklarına devam edilirken Yağmur Ün, geçtiğimiz mayıs ayında evlilik teklifine "Evet!" yanıtını verdiği Doğaç Ergezen ile hayatını birleştirdi.

Ün, “Bir süre önce aile arasında nikâh kıydık. Bugün de ailemiz ve dostlarımızla düğünümüzde buluşmak istedik. Hayatımın aşkı ile evlendiğim için çok mutluyum. Setten çıkıp düğüne geldim” dedi. 

Yağmur Ün

Yağmur Ün

Ün ve Ergezen'in düğün fotoğrafları, sosyal medyadan paylaşıldı. Belinde transparan detayı olan saten bir gelinlik giymeyi tercih eden Yağmur Ün ve Doğaç Ergezen'e hayranlarından tebrik mesajları yağdı.

Yağmur Ün ve eşi

Yağmur Ün ve eşi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kız istemede gergin anlar! Oğlunun tuzlu kahve içmesi engelleyen kaynana

Masterchef Somer Sivrioğlu kıyafetleriyle sosyal medyanın diline düştü!

İLİŞKİLİ HABER

Masterchef Somer Sivrioğlu kıyafetleriyle sosyal medyanın diline düştü!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0