Müge Anlı'nın programı bugün başladı! Ünlü sunucunun ilk sözleri dikkat çekti

Geçtiğimiz günlerde Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı'nın programının yayın tarihi herkes tarafından merak ediliyordu. Usta gazeteci ve sunucu Müge Anlı'nın atv ekranlarında sunduğu 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının yayın hayatına bugün girdi. Evli olarak ilk programını sunan Anlı'nın söylediği sözler dikkat çekti.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yayınlandığı günden itibaren en çok izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yeni sezonu bugün itibariyle başladı. Hafta içi her gün ATV ekranlarında Müge Anlı'nın sunumuyla yapılan programda final gerçekleşmeden Müge Anlı evleneceği müjdesini vermişti.Anlı sevenlerinin karşısına Müge Anlı Yüzbaşıoğlu olarak çıktı. Yayından önce oldukça heyecanlı olduğunu dile getiren Anlı'nın "Bu yaz benimle çok uğraştılar" demesi dikkat çekti.

DİKKAT ÇEKEN MESAJ!

Müge Anlı kendisine gelen hediyeler ve mesajları için tek tek teşekkür ederken eline aldığı kartı okuduktan sonra Kocam göndermiş sözleri izleyen herkesi gülümsetti. Şinasi Yüzbaşıoğlu "Hayırlı yayınlar hayatım seni seviyorum" derken Müge Anlı'da canlı yayında eşine yanıt verdi

Müge AnlıİLİŞKİLİ HABERMüge Anlı'dan evlilik sonrası şaşırtan hamle! Soyadını değiştirdi

Yayına bomba gibi bir giriş yapan Anlı'nın heyecanı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı.

BEKAR GİTTİ EVLİ DÖNDÜ

Sezon finalinde evleneceğini duyuran ve İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturan ünlü sunucu ekranlara Müge Anlı Yüzbaşıoğlu olarak çıktı.

"BU YAZ BENİMLE ÇOK UĞRAŞTILAR"

Milyonları ekrana kilitleyen programın stüdyosu tıka basa dolarken, Müge Anlı'nın giriş konuşması programa damga vurdu. Yayından bir gün önce heyecandan karnının ağrıdığını ve yayına çıkmakta zorlandığını dile getiren Anlı, sözü Avukat Rahmi Özkan'a verirken "Bu yaz benimle çok uğraştılar, sizinle uğraşmadılar" sözleri dikkat çekti.

müge anlı yüzbaşıoğlu programı başladı

müge anlı yüzbaşıoğlu programı başladı

MÜGE ANLI NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Geçtiğimiz günlerde Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Müge Anlı'nın Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni sezon tarihi sonunda netlik kazandı. Müge Anlı resmi Instagram hesabı üzerinden Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 29 Ağustos'ta başlayacağını duyurdu.

müge anlının programı ne zaman başlayacak?

müge anlının programı ne zaman başlayacak?

Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Müge AnlıİLİŞKİLİ HABERŞinasi Yüzbaşıoğlu kimdir? Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kaç yaşında ve nereli

Müge Anlı hafta içi her gün saat 10:00'da ATV ekranlarında seyircisinin karşısında olacak.

müge anlının programının yayın tarihi açıklandı

müge anlının programının yayın tarihi açıklandı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya büyüdü!

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Tlg 1 yıl önce

Offffff sıktı artık bu programlar,Millet cinayet haberlerinden bıkmış zaten, oturupta katil kim, sapık kim, hırsız kim merak etmiyoki, insanlar düşmüş kendi derdine, kim kimi öldürmüş, kim kime kaçmış umrumda deyil

ÖMER 1 yıl önce

yav arkadaş bu proğramları çıkarın artık yayından lanet olsun bu nedirya evlerde huzur kalmıo bunların yüzünden RTÜK uyuma el atın bu nedir ya herkes bunlara dalıor evde huzur kalmıor yeter artık bıktık bunlardan

Toplam 1 beğeni

vay be arkadaş 1 yıl önce

insanların zamanını çalıcakalr yine evlendin git kısır yap komşularınla ailenile ye.

Toplam 3 beğeni