MasterChef'te büyük hata! Şov yapayım derken kural ihlali yapınca...

MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar arasından Vural tarafından büyük bir hata yapıldı. Ünlü şef Somer Sivrioğlu'ndan hataya sert uyarı geldi.

TV8 ekranlarında reyting rekoru kıran MasterChef Türkiye yarışmasında her gün yeni bir gerilim ve heyecan yaşanıyor. Hem zamanla yarışıp hem de en güzel yemeği çıkararak ana kadroya girmek için çabalayan yeni sezon yarışmacıları 8 Ağustos Pazartesi akşamı yeni bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yarışmacılar ceviz ana ürünüyle tezgah başına geçti ve en başarılı ürünü ortaya koymak için mücadele verdi.

Masterchef Büşra kimdir? Büşra Güler Zambak kaç yaşında ve nereli?İLİŞKİLİ HABERMasterchef Büşra kimdir? Büşra Güler Zambak kaç yaşında ve nereli?

ŞOV YAPICAM DERKEN KURAL İHLALİ YAPTI!

Kritik ana kadro mücadelesinde sevinçli anlar kadar talihsizlikler de yaşanıyor. MasterChef Türkiye yarışmacısı Vural zamana karşı yarışırken kural ihlali yaptı.  

Somer Şef bunun üzerine dikkat çeken bir açıklamada bulundu. "Defalarca uyarmamız rağmen, süre bitmesine karşın hala yemeğin üzerine bir şeyler koyuyorsun" diyen Somer Sivrioğlu genç yarışmacıyı şu sözlerle uyardı:

"Bu yarışmanın kuralları bellidir. Bu kurallara uymazsanız. Bizim 'bırak' dediğimizde veya 'dur' dediğimizde yemeğe müdahale etmeye devam ederseniz o tabağı önünüzden alırım ve tabağınız değerlendirmeye girmez. Sen, biz 'bırak' dememize rağmen hala daha yemeğin üzerine bir şeyler katıyorsun. Daha dikkatli olman gerekiyor. Emeğine yazık. En azından değerlendirmeye girerdin"

MasterChef yarışmacısı Vural

MasterChef yarışmacısı Vural

Somer Şef'in açıklaması sonrası MasterChef yarışmacısı Vural "Güveniyordum şefim ama yapacak bir şey yok. İnşallah yarına..." diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Bengü rekor kırdı! Sahne süresini uzattı...

İLİŞKİLİ HABER

Bengü rekor kırdı! Sahne süresini uzattı...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0