Sıla'dan kötü haber! Ünlü şarkıcı koronavirüse yakalandı

Yeni albümü 'Şarkıcı' ile gündeme gelen şarkıcı Sıla'dan kötü haber geldi. Ünlü isim sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu.

Şarkıcı Sıla Gençoğlu, Instagram hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Testinin pozitif çıkmasının yanı sıra konserinin ertelenmesine üzülen Gençoğlu, 3 yıldır albüm çıkarmıyordu. Yeni çıkan 'Şarkıcı' adlı albümle hayranlarının karşısına çıkmayı heyecanla bekleyen ünlü şarkıcı, koronavirüs sebebiyle tüm planlarını ertelemek zorunda kaldı.

Sıla Gençoğlu

Sıla Gençoğlu

"KAVUŞMAMIZ EKİM AYINA KISMETMİŞ"

Gençoğlu, sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurarak yeni konser tarihini şu ifadelerle duyurdu:

Sıla Gençoğlu koronavirüse yakalandı

Sıla Gençoğlu koronavirüse yakalandı

"Herkese selamlar... Biraz moral bozukluğuyla yazıyorum size. Dün yaptırdığım Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Hastalıktan dipçik gibi kalkarım da Harbiye Açıkhava Tiyatrosu konserimizi erteleyecek olmak beni gerçekten üzdü. Üç senelik ayrılığın ardından iple çekiyor, heyecanla bekliyorduk. Kavuşmamız ekim ayına kısmetmiş. Her şerde bir hayır vardır diyerek.. Yeni tarihlerimiz; 5 Ekim, 6 Ekim ve 25 Ekim olacak. Biletlerinizi yeni tarihlerle değiştirebilirsiniz. Kendinize çok dikkat edin. Virüs kol geziyor, vakalar tavan..."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Damla Ersubaşı verdiği kilolarla bambaşka biri oldu!

 

 

Emel Sayın'ın acı günü! Kardeşi Fatoş Sayın yaşamını yitirdi

İLİŞKİLİ HABER

Emel Sayın'ın acı günü! Kardeşi Fatoş Sayın yaşamını yitirdi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0