Aziz dizisinden kötü haber! Yayından kaldırıldı

Show TV ekranlarının sevilen dizisi Aziz, yeni sezonda izleyici karşısına geçmek için hazırlık içindeydi. Bir süredir senarist krizi yaşayan Aziz dizisi, yapım şirketinin kararı doğrultusunda yayından kaldırıldı. Başrol oyuncusu Murat Yıldırım, sosyal medya hesabından konuda dair açıklama yaptı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yeni sezon için çekimlerine başlanması beklenen ekranların gözde dizilerinden Aziz'de geçtiğimiz haftalarda senaryo krizi yaşandığı öğrenilmişti.

Aziz dizisi bitti

Aziz dizisi bitti

İki defa senarist değişikliğine giden Aziz dizisinde hiç beklenmedik bir karar alındı. Başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez'in yer aldığı Show TV'nin sevilen dizisi yayından kaldırıldı.

Aziz dizisi

Aziz dizisi

Daha önce senaryo krizi yüzünden Murat Yıldırım'ın projeden ayrılacağı haberleri yayılmıştı. Yıldırım, söz konusu Aziz hakkında alınan karar hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaparak merakları giderdi.

Murat Yıldırımın açıklaması

Murat Yıldırımın açıklaması

"BİZİ İZLEYEN HERKESE TEŞEKKÜRLER"

Instagram hesabından veda paylaşımı yapan Murat Yıldırım, "Bizi izleyen herkese teşekkürler. Aziz'in bitme sebebini soranlar için hikayesini tamamlamış olması ve devam senaryosunun kanal dahil kimsenin içine sinmemiş olmasıdır. Yine atılan bir iftira ile Amerika'dan gelmeyecek olmam değildir. Bazen bir diziyi uzatıp da daha kötü olmasına sebep vermemek iyidir" ifadelerini kullandı.

Aziz dizisi Murat Yıldırım

Aziz dizisi Murat Yıldırım

Murat Yıldırım baba oluyor! Daha önce bebeklerini kaybeden çiftten mutlu haber...İLİŞKİLİ HABERMurat Yıldırım baba oluyor! Daha önce bebeklerini kaybeden çiftten mutlu haber...

NE OLMUŞTU?

Aziz cephesinde yaşanan son gelişmelere göre 2. sezonun ilk bölüm senaryosu baştan yazılacağı söyleniyordu.

Eşi Iman Elbani ile Amerika'da olan ünlü oyuncu iddialar üzerine sosyal medya hesabından bilgilendirme mesajı yayınladı.

MURAT YILDIRIM DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Başarılı oyuncu Murat Yıldırım, sosyal medya hesabından önceki söylentilere dair yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

Murat Yıldırım

Murat Yıldırım

"Herkese merhaba… Bazı haberler gördüm; diziye dönmeyeceğime dair… Bunlar doğru değil. Sevgili Eylem Canpolat kalemini çok beğendim ve aynı zamanda sevdiğim bir arkadaşım. Halasını kaybettiği için ve hali hazırda başka bir senaryo da yazdığı için bize yardımcı olamayacağını söyledi hepsi bu… Ben de tahmini 22 Ağustos gibi işimin başındayım. Size Aziz dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikayeyle döneceğini sözüne verebilirim. Sevgiler..."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Civan Civanova'nın cenazesinde akıl almaz olay!​

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0