Acun Ilıcalı'nın eski eşi Seda Başbuğ ortaya çıktı! Kızı Banu ile benzerliği dikkat çekti

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ yıllar sonra ortaya çıktı. Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ'un kızı Banu ve torunu Begüm'le verdiği poz sosyal medyada olay oldu. Başbuğ'un güzelliği dikkat çekerken kızı Begüm'e benzerliği de görenleri şaşırttı.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın özel hayatı da hayranları ve takipçileri tarafından sıklıkla takip ediliyor. Ilıcalı son olarak kızı Banu ve eski eşi Seda Başbuğ'un birlikte verdiği poz nedeniyle gündeme geldi.

acun ılıcalının eski eşi seda başbuğ

acun ılıcalının eski eşi seda başbuğ

GÖZLERDEN UZAK BİR YAŞAMI SEÇİYORLAR

Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı ve annesi, hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Banu Ilıcalı sonra olarak annesi Seda Başbuğ ve kızıyla bir pozunu paylaştı.

banu ılıcalı ve annesi seda başbuğ

banu ılıcalı ve annesi seda başbuğ

BENZERLİKLERİ OLAY OLDU!

Banu Ilıcalı'nınn annesi ve kızı ile yaptığı paylaşımda annesiyle olan benzerlikleri çok konuşuldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı bu karelerine "Abla kardeş gibiler", "Seda Hanım abla gibi duruyor" yorumlarını yaptı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yenikapı'daki Sefo konserinde yine kavga! Sopa ve yumruklarla birbirlerine girdiler

Aytaç Şaşmaz'dan hayranlarını sevindiren müjde! Yeni projeyle ekranlara geri geliyor!

İLİŞKİLİ HABER

Aytaç Şaşmaz'dan hayranlarını sevindiren müjde! Yeni projeyle ekranlara geri geliyor!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0