Eşinden şiddet gören şarkıcı Yeliz gözyaşlarıyla anlattı! Korkumu yenebilmek için tedavi gördüm

Yalan şarkısıyla bir döneme damga vuran şarkıcı Yeliz eşinde şiddet gördüğü o anları anlattı. Ünlü isim, ok acılar çektiğini ve yaşadığı korkuyu yenebilmek için tedavi dahi gördüğünü açıkladı.

70’li ve 80’li yılların en popüler isimlerinden biri olan şarkıcı Yeliz ilk eşinden şiddet gördüğünü anlattı. Gökay Kalayacıoğlu'nun programına konuk olan Yeliz, yapmış olduğu ilk evlilikte şiddete uğradığını ve yaşadığı korkuları unutabilmek için psikolojik destek aldığını söyledi.

"ÖZGÜVENİM GİTTİ, KAPININ ÖNÜNE BİLE ÇIKMAYA KORKTUM"

"En popüler olduğum dönemde karşıma biri çıktı. Kolejden sınıf arkadaşımdı ama ailem istemedi. Zirvede olduğum dönemde işimi bırakıp evimin kadını olacağım dedim ama dayağın kölesi oldum. Benim 6 buçuk sene gördüğüm şiddet öyle böyle değildi. Evliliğin ilk senesinde şiddet görmeye başladım. Korktuğum için katlandım. Özgüvenim gitti, kapının önüne bile çıkmaya korktum. Yanlışlıkla biri aradığında bile eşim bana 'seni kim arıyor, sevgilin mi?' diye sorardı." diyen Yeliz ilk eşinden ayrılma sürecini de şu sözler ile anlattı:

"Psikopat biriydi. Çok acı ve korkunç şeyler çektim. Saçımın etinden koptuğunu biliyorum. Çok şiddet gördüm, kimse de sesini çıkartamadı. Boşandıktan sonra ailemin evini ve benim evimi kurşunladı. Bir gün o evden yokken evden çıktım ve onun haberi yokken avukata giderek boşadım. Yaşadığım korkuyu üzerimden atabilmek için tedavi gördüm çünkü evden çıkamaz hale gelmiştim."

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Filistinli sanatçı Gazze'de yaşanan dramı böyle anlattı!

Burak Özçivit'ten evi terk etti iddialarına jet yanıt!

İLİŞKİLİ HABER

Burak Özçivit'ten evi terk etti iddialarına jet yanıt!
Chris Rock'ın kardeşi Tony Rock sessizliğini bozdu! Will Smith'in özür videosu hakkında konuştu

İLİŞKİLİ HABER

Chris Rock'ın kardeşi Tony Rock sessizliğini bozdu! Will Smith'in özür videosu hakkında konuştu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0