Cem Adrian'dan takdirlik hareket! Kostümlerinin gelirini yardım derneğine...

Ünlü şarkıcı Cem Adrian, sahneleri için özel olarak diktirdiği gömleklerini satışa çıkardı. Elde edilen geliri yardım derneğine bağışlayacağını söyleyen Adrian, konuyla alakalı sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Kendini has yorumuyla şarkılarını seslendiren ünlü şarkıcı, söz yazarı ve besteci Cem Adrian, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takdir topladı.

Sahneleri için özel olarak diktirdiği gömleklerini satışa çıkaran ünlü şarkıcı, elde edilen gelirin çocuklara bağışlanacağını söyledi.

Cem Adrian

Cem Adrian

Cem Adrian & Emircan İğrek - Bana Unutmayı Anlat şarkı sözleriİLİŞKİLİ HABERCem Adrian & Emircan İğrek - Bana Unutmayı Anlat şarkı sözleri

"GELİRİ ÇOCUKLARA BAĞIŞLANACAK"

Adrian, Instagram hesabından yaptığı şu sözlerle paylaşım yaptı:

"Neredeyse her biri benim tarafımdan seçilmiş kumaşlardan, bana özel dikilen bu gömlekler, geliri yıllardır destekçisi ve takipçisi olduğum Umuttan Çocuklar Derneği ve Köy Okullarına Yardım Projesi'ne bağışlanmak üzere satışa sunulacak, biraz daha giyildikten sonra... Kostüm benim için önemli detaylardan biri. Bunların dünyaya ve doğaya daha az yük olmalarını, hatta değerli projelere finans kaynağı olmalarını istedim. Bütün kostümlerimi doğru bir amaç için kullanmaya kadar verdim."

Cem Adrian gömleklerini satışa çıkardı

Cem Adrian gömleklerini satışa çıkardı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Sefo 100 bine aşkın kişiye konser verdi!

Muazzez Ersoy'a 180 bin euroluk doğum günü hediyesi

İLİŞKİLİ HABER

Muazzez Ersoy'a 180 bin euroluk doğum günü hediyesi

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0