İrem Derici'nin babası Hulusi Derici'nin tüm malvarlığına haciz kondu!

Şarkıcı İrem Derici'nin babası reklamcı Hulusi Derici eşi Selma Derici'nin boşanma davası devam ederken nafaka borcunu ödemediği için tüm malvarlığına haciz kondu.

Şarkıcı İrem Derici'nin reklamcı babası Hulusi Derici, 21 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Selma Derici'ye 1 Milyonluk boşanma davası açmıştı. Aile Mahkemesi'ne görülen duruşmaya Selma Derici de katılmıştı. Hulusi Derici, bazı aylar nafakayı yatırmayınca Selma Derici mahkemeye başvurdu. 

İstanbul Aile Mahkemesi, geçen ekim ayında Derici çifti arasındaki çekişmeli boşanma davasında iki çocuk için 5’er bin lira ve eşi için 10 bin lira tedbir nafakasının Hulusi Derici’nin Selma Derici’ye ödenmesine karar vermişti. İddiaya göre Hulusi Derici bazı ayların nafaka borcunu ödemedi.

HACİZ KOYDU!

İstanbul İcra Dairesi, Selma Derici’nin talebi üstüne Hulusi Derici’nin bankalardaki her türlü nakit para ve benzeri menkulüne, 5 adet otomobil ve aracına, Sarıyer Zekeriyaköy ve Sinop Boyabat’taki gayrimenkullerine haciz koydu.

 

Nisa Bölükbaşı yeni imajıyla düşman çatlattı!

İLİŞKİLİ HABER

Nisa Bölükbaşı yeni imajıyla düşman çatlattı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0