Haluk Levent'ten alkışlanacak hareket! Sözünü tuttu ve kanseri yenen çocukla dans etti

Yaptığı yardımlarla herkesin gönlünde taht kuran ünlü şarkıcı Haluk Levent bir kez daha hareketiyle herkesten tam not aldı. Levent, küçük bir hayranına verdiği sözü tutu ve konserinde kanseri yenen bir çocuk ile dans etti. İşte duygulandıran o anlar..

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Usta sanatçı Haluk Levent Kuruçeşme Açıkhava'da konser verdi. Hayranlarıyla buluşan Haluk Levent, sahnesinde müjdeli bir haberi sevenleriyle paylaştı. Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile binlerce kişiye yardım eli uzatan Levent, kanseri yenen minik hayranı Eylül’ü sahnesinde ağırladı.

MİNİK HAYRANIYLA DANS ETTİ!

Ünlü isim, "Ona dedim ki kanseri yendiğin gün seninle dans edeceğim ve yendi, yendi, yendi" sözleriyle güzel haberi duyurduktan sonra sözünü tuttu.

Kuruçeşme Açıkhava, minik Eylül’ün mutluluğunu alkışlarıyla paylaşırken, ikili 'Çemberimde Gül Oya' şarkısında dans etti.

haluk levent kanseri yenen minik hayranıyla dans etti

haluk levent kanseri yenen minik hayranıyla dans etti

Levent'in bu hareketi herkesi duygulandırdı. Hayranları tarafından alkış yağmuruna tutuldu. 

Hayranlarının akın ettiği Kuruçeşme Açıkhava konseri öncesinde kapıda uzun kuyruklar oluştu. Sevilen şarkılarıyla ve muhteşem enerjisiyle sahneye adım atar atmaz Kuruçeşme’yi ayağa kaldıran sanatçı ve hayranları ara ara yağan yağmura aldırış etmedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Bollywood yıldızı Aamir Khan'ın merakla beklenen filmi Laal Singh Chadda vizyona girdi!

Merhum sanatçı Cüneyt Arkın'ın oğlundan yürekleri burkan paylaşım!

İLİŞKİLİ HABER

Merhum sanatçı Cüneyt Arkın'ın oğlundan yürekleri burkan paylaşım!
Ebru Gündeş sahne ücretiyle dudak uçuklattı!

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Gündeş sahne ücretiyle dudak uçuklattı!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0