Süreyya Yalçın'a eşi Ozan Baran 40 metre boyutunda tekne hediye etti! Tam servet değerinde

Sanat camiasında sosyetik güzel olarak anılan Süreyya Yalçın'a iş insanı eşi Ozan Baran servet değerinde hediye yaptırdı. Eşine özel olarak hazırlattığı 40 metre boyutunda gulet tekne ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sosyetik güzel Süreyya Yalçın ve eşi Ozan Baran, önceki gün Bodrum Türkbükü'nde görüntülendi. Sabah'tan Evren Abdullahoğlu'nun haberine göre; eşi Ozan Baran ile yeni aldıkları 40 metre uzunluğundaki gulet teknede gün batımını izleyen çift, oldukça mutlu görünüyordu.

40 METRE BOYUTUNDA GÖRKEMLİ HEDİYE!

Baran, eşi Süreyya Yalçın için milyonları gözden çıkardı ve 40 metre boyutunda gulet tekne yaptırdı.

süreyya yalçın

süreyya yalçın

Tekneye de eşinin ismi olan 'Süreyya' adını verdi. Çift, yeni tekneleriyle Türkbükü'nde gün batımını izledi. İkili, Süreyya adındaki özel yapım tekneleriyle eylülde mavi tura çıkacak ardından da Miami'ye gidecek.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Haluk Levent'ten alkışlanacak hareket! Sözünü tuttu ve kanseri yenen çocukla dans etti

Bari yaşından utansaydın! Oya Başar arabaya çarptı ve kaçtı!

İLİŞKİLİ HABER

Bari yaşından utansaydın! Oya Başar arabaya çarptı ve kaçtı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Karaoğlan 1 yıl önce

Bunca Levanlar bende de olsa bende alırım….. kim demiş herkes aynı