Ata Demirer yeni mesleğiyle şaşırttı!

Ünlü komedyen Ata Demirer, oyunculuktan soran birde emlak yatırımlarına yöneldi. Demirer, şu sıralar Tarlabaşı, Galata ve İstiklal Caddesi'ndeki eski tarihi yapıları satın alıp restore ettirdiği öğrenildi.

Kazancını gayrimenkule yatıran ünlüler arasına Beyazıt Öztürk ve Kenan İmirzalıoğlu'dan sonra Ata Demirer'de katıldı. Bursa Bülbülü filminin bitirdikten sonra kendini Ege sahillerine atan Demirer'in emlak yatırımlarına yöneldiği ortaya çıktı. 

Ata DemirerİLİŞKİLİ HABERAta Demirer'den yeni film Bursa Bülbülü yola çıktı! 'Bursa Bülbülü' çekimlerinden kareler

ata demirer yeni mesleği

ata demirer yeni mesleği

Snob Magazin'in haberine göre; Cihangir'de oturan Ata Demirer'in, şu sıralar Tarlabaşı, Galata ve İstiklal Caddesi'nde tarihi yapıları satın alıp restore ettirdiği öğrenildi.

Demirer'in satın aldığı binaları restore ettirip butik otel ve apart yapma yoluna gittiği de ifade edildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ebru Gündeş sahnede gözyaşlarını tutamadı!

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

erkan68 1 yıl önce

adam aliyor yapiyor kime ne ?

Yurt 1 yıl önce

Bu yapıların da içine edecek demek ki.

Ahmet 1 yıl önce

Ahirete yatırım yapan yok, varsa yoksa 3 günlük fani dünya herşeyleri