Seda Güven doğumdaki anlarını paylaştı! İşte ikinci çocuğunu kucağına alırken...

Başarılı oyuncu Seda Güven ikinci kez anne olmaya hazırlanırken geri sayıma başlamıştı. Geçtiğimiz gün doğumunu gerçekleştiren anne Güven, ikinci bebeğini kucağına alırken, o anları duygusal bir notla paylaşıma sundu.

Ünlü oyuncu Seda Güven kendini "Fatmagül'ün Suçu Ne?", "Kurt Seyit ve Şura", "Adı: Zehra" gibi projelerde adını zihinlere kazımayı başarmıştı. Başarılı oyuncu hem güzelliğiyle medyada konu olurken, hem de başarılı oyunculuk performansıyla herkesten tam not almıştı.

seda güven ali güzel

seda güven ali güzel

DOĞRU AŞKI BULDU!

2014 ile 2015 yılları arasında Keremcem'le evlenip boşanmıştı. 2019 yılında ise doğru aşkı bulduğunu ilan eden Güven Ali Güzel'le nikah masasına oturdu. Çiftin iki yıl önce dünyaya gelen "Yiğit Ali" ismindeki oğullarından sonra bir çocuk daha istediklerini dile getirmişti.

Eski eşi hakkında ilk kez konuştu! KeremcemİLİŞKİLİ HABEREski eşi hakkında ilk kez konuştu! Keremcem'den eski eşi Seda Güven itirafı

seda güven

seda güven

"İKİNCİ DOĞUM KOLAY OLUYORMUŞ!"

Ünlü oyuncu oğlu Yiğit Ali'yi iki yıl önce kucağına almıştı. Şimdilerde ikinci çocuğunu dünyaya getirmenin mutluluğunu yaşayan ünlü oyuncu, ikinci doğumun daha kolay olduğunu dile getirdi. Doğum fotoğraflarını paylaşan Güven altına yazdığı duygusal notlarla da dikkat çekti. Güven paylaşımında "O zaman biraz doğum... Birinci fotoğrafta 'son bir ıkın geliyor ha gayret' motivasyonu eşliğinde ikna olmaya çalışırken tüm ciddiyetimle...Sırasıyla an be an fotoğrafları sıralıyorum minnetlerimi sunarak. Canım doktorum... Kafamdaki her soruyu, sorunu küçücük hale getiren bir o kadar da her düşüncemin yanında duran destekleyen en büyük şansım. Yiğit Ali ve Adel'in doğduğu güven dolu şefkatli eller...Canım arkadaşım, destekçim Özlem İncesu Güveli var bir de hep yanımda. Elimi tutan, tüm sancı sürecinde bana bedenen ve ruhen müthiş iyi gelen ve kendime, bedenime güvenmemi sağlayan ve acılar içinde bile beni güldüren.

seda güven doğum

seda güven doğum

(Normal doğumun kolaylığıyla ilgili birkaç yalanı dışında iyi kız aslında) Bu arada ikinci doğum daha kısa sürüyormuş... Doğru ama benim bebe biraz iri gelince son düzlükte bir zorlanmalar oldu... Ama kucağına alınca her şeyi unutuyorsun." açıklamasında bulundu.

seda güven doğum

seda güven doğum

"BEN İYİYİM MERAK ETMEYİN..."

Devamında Güven "Bir de canım kocam var her an elimi sımsıkı tutup Özlem'le takım halinde beni kolay doğuma hazırlayan. Ali de baya tecrübelendi şaka maka bir doulacık (doğumda anneye eşlik eden, destek olan kişi) oldu başımıza! (Bir o eksikti zaten beceremediği) Bir de ebemiz Emine vardı ki, özverili bilgisi ve şefkatiyle işini yapan. Geriye iki çocuklu ben kaldı... Ben mi? Ben iyiyim ya merak etmeyin." notunu düştü.

 

seda güven hamilelik

seda güven hamilelik

"SON HAMİLELİK POZLARI"

Geçtiğimiz aylarda ise ikinci bebeğine hamile olduğunu duyuran Güven, şimdilerde evladını kucağına almak için gün sayıyor. Başarılı oyuncunun sosyal medya üzerinden yaptığı son hamilelik pozları ise beğeni yağmuruna tutuldu. Giydiği beyaz elbisesi çok sevilirken, Güven'in güzelliği yorumlara konu oldu.

seda güven hamilelik

seda güven hamilelik

"KOLAY DOĞUM İÇİN TIKLA"

Yiğit Ali ile birlikte eğlenceli fotoğraflarını Instagram hesabından yayınlayan Seda Güven, gönderisine, "Kolay doğum için tıkla..." ifadelerini not düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Bozkurt’ta yaşanan sel felaketinin yıldönümünde anma programı düzenlendi

Nebahat Çehre'den müjdeli haber! Ekranlara geri dönüyor

İLİŞKİLİ HABER

Nebahat Çehre'den müjdeli haber! Ekranlara geri dönüyor

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0