Derya Uluğ'nun itirafı duyanları şaşırttı! "Haftada 100 kıyafet giyiyorum"

Ünlü pop şarkıcı Derya Uluğ, geçtiğimiz akşam Üsküdar Belediyesi'nin Harem etkinlik alanında düzenlenen Türkiye'nin en genç festivali olan Üsküdar Fest'te konser verdi. Uluğ kıyafet itirafıyla izleyicileri şaşırttı.

Yaz ayında dolu dolu bir konser programı olan ünlü şarkıcı Derya Uluğ, geçtiğimiz akşam Üsküdar'da düzenlenen Üsküdar Fest'te gençlerle buluştu. Eğlenceli dakikalar yaşanırken, konser öncesi açıklama yapan Uluğ'nun açıklamaları gündeme bomba gibi oturdu.

derya uluğ konser

derya uluğ konser

"HARİKA BİR KONSER OLACAK"

Konser öncesi basın mensuplarının sorularına yanıtlayan Uluğ "Bizim için her konser heyecanlı. Ama Üsküdar'da olmak, gençlerle olmak daha bir heyecanlı. Bu akşam için çok güzel bir repertuvar hazırladık. Harika bir konser olacak" ifadelerini kullandı. 

derya uluğ konser

derya uluğ konser

"100 KIYAFET DENİYORUM"

Temposunun yoğun olduğunu belirten başarılı şarkıcı "Ekip olarak her konsere ayrı özen gösteriyoruz. Kıyafet provaları için haftada 3-4 saat ayırıyorum yaklaşık 100 kıyafet deniyorum. Yaptığımız iş işitsel ama görsel tarafı da bir o kadar önemli" açıklamasıyla sosyal medyaya oturdu. 

derya uluğ

derya uluğ

"TATİLİMİ PLANLADIM"

Yoğunluktan sonra bir ara vermek istediğini belirten Uluğ "Bu kadar üretimin ardından biraz da tüketim hakkı kazandığımı düşünüyorum. Bu hafta sonu konserlerimin ardından 5 gün kendimi ödüllendireceğim. Benim için tatil demek, durmak demek, sessizlik demek o şekilde bir tatil planladım" açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Can Yaman izdihama sebep oldu! Hayranları oteli bastı

Ceyda Ateş ikiz gibi olduğu kızını paylaştı! "Yer elması Talia Hanım!"

İLİŞKİLİ HABER

Ceyda Ateş ikiz gibi olduğu kızını paylaştı! "Yer elması Talia Hanım!"

BİR YORUM YAPIN 0