MasterChef Danilo Şef hayatını kurtaran anısını anlattı! Herkes şok oldu

TV8 ekranlarında rekor izlenme alan MasterChef Türkiye yarışmasında jürilik yapan Danilo Şef, son programda anlattığı hikayesiyle herkesin dikkatini çekti.

MasterChef Türkiye'nin dün akşam ekranlara gelen yeni bölümünde Danilo Zanna'nın tere hikayesi tüyler ürpertti. Yarışmacılara verilen tere ürünü hakkında detay veren Danilo Şef, itirafıyla dikkat çekti.

Danilo Şef daha sonra sözlerine, "Benim çok ciddi bir alerjim vardı. Tereyi Türkiye'de bir doktor tavsiye etti. Çok ilaç alıyordum. Polen alerjim vardı üst seviyede. Tam atak sürecinde tere çiğnenmesi gerekiyor. Tere kullanmamın üzerinden 6 sene geçti ve ben daha hiç ilaç kullanmadım." diyerek terenin polen alerjisine iyi geldiğini anlattı. 

Danilo Şef'in anlattığı bu hikaye sonrasında terenin özelliğini duyan Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'da adeta hayrete düştü.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Can Yaman izdihama sebep oldu! Hayranları oteli bastı

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0