MasterChef'te duygusal anlar! Masterchef Ali Onur Alper hikayesiyle duygulandırdı

Her bölümü merakla beklenen ve izlenme rekorları kıran MasterChef'in dün yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı. Yarışmacı Ali Onur Alper itirafıyla herkesi şaşırttı. Alper'in geçirdiği kaza stüdyo ve ekran başındaki herkesi duygulandırdı.

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye 2022'de ana kadro şekillenmeye devam ediyor. Ana kadroya girmek için savaş veren yarışmacılardan Ali Onur Alper hikayesiyle geceye damga vurdu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüriliğinde gerçekleşen yarışmada Alper, Amerika'da yaşadığı ve çalıştığı süreçte başına ölümcül bir kaza geldiğini anlattı.

MasterChef Stüdyosunda gülümseten anlar! Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef halay çektiİLİŞKİLİ HABERMasterChef Stüdyosunda gülümseten anlar! Mehmet Şef, Somer Şef ve Danilo Şef halay çekti

STÜDYO BUZ KESTİ!

MasterChef yarışmacısı "Ben hayatımda her zaman bardağın dolu tarafına baktım ve başıma çok kötü olaylar gelse bile, ölümle yüzleşsem bile, ki yüzleştim." ifadelerini kullanan Ali Onur Alper, Amerika'dayken geçirdiği kazayı "Bacağıma bıçak saplandı. Acilen ameliyata alındım, gözümden film şeridi gibi geçti, doktorlar 'Kurtulman büyük bir şans, o sırada ambulansın orada olması büyük bir şans, eğer kan bu şekilde aksaydı şu anda burada böyle yaşamıyordun' dedi" diyerek kaza anlarını anlattı.

Masterchef Ali Onur Alper kaza

Masterchef Ali Onur Alper kaza

"AMBULANS YETİŞMESEYDİ..."

Kazayı bisiklet sürerken yaptığını aktaran yarışmacı, yanındaki sivri bıçakların kaza esnasında kendisine saplandığını anlattı. Ali, o anda oradan şans eseri geçen bir kadının kendisine turnike yaptığını söyleyerek, "Ambulans yetişmeseydi şu anda burada olmayacaktım" dedi.

İki ay boyunca yürüyemediğini söyleyen isim "Hayatta başına ne gelirse direneceksin, yaşayacaksın, şükredeceksin ve mutlu olacaksın" sözleriyle stüdyodakileri duygulandırdı.

Mehmet Şef ise yarışmacının sözleri karşısında "Ali'cim bunlara katılmamak mümkün değil" yanıtını verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Ordulu fenomen Hazar Yılmaz bu kez ağlattı! Ailesinin köy evini...

İbrahim Çelikkol'un yeni imajı olay oldu! Görenler tanımakta zorlandı

İLİŞKİLİ HABER

İbrahim Çelikkol'un yeni imajı olay oldu! Görenler tanımakta zorlandı
Bahadır Yenişehirlioğlu'nun keyifli halleri! Türk Dünyası Büyük Kurultayı'nda...

İLİŞKİLİ HABER

Bahadır Yenişehirlioğlu'nun keyifli halleri! Türk Dünyası Büyük Kurultayı'nda...
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Ali topu tut 1 yıl önce

Bu kurguyu yutan çok nasıl olsa, tiyatroya devam.