Cem Davran’ı annesi Ayfer Davran son yolculuğuna uğurlandı!

Oyuncu Cem Davran aldığı haberle yıkıldı. 58 yaşındaki annesi Ayfer Duran yaşamını yitirdi. Davran'ın annesi dün son yolculuğuna uğurlandı.

'Ruhsar', 'tatlı Betüş', 'Şaşı Felek Çıkmazı' gibi birçok dizi ve filmde rol alan oyuncu Cem Davran'dan üzen haber geldi. 58 yaşındaki Cem Davran'ın annesi Ayfer Naciye Davran, vefat etti.

Cem Davran

Cem Davran

ACI HABERLE SARSILDI

Annesinin vefatıyla yıkılan ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara yürekleri sızlattı. Davran paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"BİR TANEM VEFAT ETTİ!"

''Canım annem, bir tanem vefat etti. Uğurlamak isteyen dostlar için; (Yarın) 15 Ağustos P.tesi öğle namazına müteakip, Zincirlikuyu Camii ve Mezarlığı. Nurlarda uyu kraliçem, Naciye Ayfer Davran.'' İfadelerini kullandı.

ayfer davran vefat etti

ayfer davran vefat etti

SON YOLCULUĞUNA UĞRLANDI!

90 yaşında yaşlılığa bağlı olarak organ yetmezliği nedeniyle hayata gözlerini yuman Naciye Ayfer Davran için, dün Zincirlikuyu Camii'nde cenaze namazı kılındı.

Cem avran

Cem avran

Ünlü oyuncu, eşi Hilal Davran, çocukları Hürcan ve Ali ile birlikte camii avlusunda taziyeleri kabul etti. Davran ailesini, acılı günlerinde sanat camiasından yakın dostları da yalnız bırakmadı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Öldürülen eşinin mahkemesine gelen Ece Erken'in zor anları! Baygınlık geçirdi...

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

Neha 1 yıl önce

Günah kaç yaşında yazılır

adem 1 yıl önce

sıra sende

Leyla 1 yıl önce

Sen kimsin ki bunu yazabiliyorsun ?

asdf 1 yıl önce

cem davran 58 yaşında annesi değil