MasterChef Güzide'ye hastanede maganda şoku! Korku dolu anları anlattı

Eski MasterChef yarışmacısı Güzide Mertcan hastaneye gittiği sırda ailesiyle birlikte yaşadığı korku dolu anları anlattı. Mertcan, kızını kedi ısırdığı için hastaneye koştuğunu ve o sırda yaşanan maganda dehşetini anlattı.

MasterChef 2019 yarışmasında yaptığı yemeklerle ve lüks yaşantısıyla dikkat çeken yarışmacı Güzide Mertcan, hastaneye gittiği sırada yaşadığı şoku sosyal medyadan paylaştı. 

güzide mertcan maganda şoku

güzide mertcan maganda şoku

Mertcan, kızını kedi ısırdığı için hastaneye gittiği sırda başından geçenler herkesi şoke etti. Soluğu eşi ve çocuklarıyla birlikte hastanede alan yarışmacı gittiği hastanede hasta yakınlarının olay çıkarması sonrası Mertcan ailesi zor anlar yaşadı.

MasterChef Güzide yaşadıklarını şu şekilde anlattı:

"Sıra alırken, doktora muayene olurken, aşı vurulurken herkes ilgili ve iyiydi. Hatta aşıyı vuran hemşireyi uzun uzun tuttuk vurdursak mı vurdurmasak mı kararsızlığımızla. Son derece sabırlı ve anlayışlıydı. Peki olay neredeydi?

güzide mertcan hastanede şok yaşadı

güzide mertcan hastanede şok yaşadı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

New York'un Times Meydanı'nı ejderha bastı! İzleyenler şoke oldu

6 yılda 12 kilo veren Büşra Pekin'den şaşırtan diyet açıklaması!

İLİŞKİLİ HABER

6 yılda 12 kilo veren Büşra Pekin'den şaşırtan diyet açıklaması!
Müge Anlı ve Şinaşi Yüzbaşıoğlu'ndan gündeme bomba gibi düşen ilk fotoğraf!

İLİŞKİLİ HABER

Müge Anlı ve Şinaşi Yüzbaşıoğlu'ndan gündeme bomba gibi düşen ilk fotoğraf!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

kilislim 1 yıl önce

empati ne güzel şey. bakın güzide hanım bile yapabililyor.

adem 1 yıl önce

vay bee! ne dehşetengiz bir olaymış! yazık güzide'ye.

Toplam 1 beğeni