Aşkın Nur Yengi verdiği konserle büyüledi! Ünlü isim sahnede yaptığı açıklamayla şaşırttı

Geçtiğimiz aylarda annesini kaybeden şarkıcı Aşkın Nur Yengi uzun zaman sonra Alaçatı'da sahneye çıktı. Eğlence hayatının içinde olmasına rağmen alkol ve sigara kullanmayan sanatçı, sevenlerine şekersiz çayla eşlik etti.

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Aşkın Nur Yengi Alaçatı'da sahneye çıktı. Yaz sezonunda ikinci kez Çeşme'de konser veren Yengi, şarkılarını sevenleriyle birlikte söyledi.

aşkın nur yengi

aşkın nur yengi

"BEN KIZIMA KIYAMAZDIM"

Senelerdir müzik sektörünün içinde olmasına rağmen hiç alkol ve sigara kullanmayan şarkıcı, sevenlerine şekersiz çayla eşlik etti. Herkes ona kadeh kaldırırken, o çay bardağıyla karşılık verdi.

aşkın nur yengi

aşkın nur yengi

13 YAŞINDA MÜZİK CAMİASINA GİRDİ

Müzik camiasına vokalist olarak girdiğinde 13 yaşında olduğunu belirten Yengi, "Şimdi kendi kızım Nazlı'ya bakıyorum, acaba sahneye çıkmasına izin verir miydim diye. Yapmazdım herhalde. O zaman genç olmanın verdiği heyecanla ve müzik aşkıyla böyle bir şeye girişmişim demek ki" dedi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Aslı İnandık sosyal medya annelerini resmen ti'ye aldı! Herkes onu konuşuyor...

 

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0