Prens Harry ile Meghan Markle yeniden İngiltere'de!

Mart 2020'de resmen İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerinden ayrılan Prens Harry ile eşi Meghan Markle yeniden İngiltere'ye geri döndü. Protestolarla karşılanan ikilinin kraliyetten kimseyle temasta bulunmayacağı iddia edildi.

2020 yılında İngiliz Kraliyet Ailesi'ndeki görevlerinden ayrılmalarından bu yana Sussex Dükü Prens Harry ve Düşesi Meghan Markle, İngiltere'ye yalnızca Kraliçe II. Elizabeth'in tahttaki 70. yılı onuruna kutlanan Plantinyum Jübilesi için dönmüştü.

Çift, Kraliçe II. Elizabeth'e saygı duyduklarını ve onunla spesifik olarak bir gerilim yaşanmadığını söylemiş sorunların asıl kaynağının Prens Charles ve Prens William olduğu ima edilmişti.

İNGİLTERE'YE GİTTİLER!

Sarayı terk edip ABD'ye yerleşen Prens Harry (38) ve Meghan Markle (41) çifti İngiltere'ye gitti. Kraliyetten ayrıldıktan sonra ilk kez İngiltere'de bir konuşma yapan Markle, One Young World isimli zirvenin açılış konuşmasında sahneye çıktı. 

Yaklaşık 2 bin kişinin takip ettiği etkinlik mekanı dışında ise protestocular "Sahte kraliyet" sloganı attı. 

Kraliyetin sağladığı koruma ayrıcalığını kaybeden çifti özel bir güvenlik ekibi korudu.

 

Son olarak geçtiğimiz aylarda iki yılın ardından Elizabeth’in tahttaki 70. yılını kutlayan Platin Jübile töreni için İngiltere'ye giden çift, Ingiltere'de yaşarken kaldıkları Frogmore konutuna elektrikli bir ciple seyahat etti.

Öte yandan Harry'nin ağabeyi Prens William (40) ve eşi Düşes Kate de (40) çifte yaklaşık 1 km mesafedeki konutta yaşıyor. Ancak araları açık olan ve Meghan'ın kendisini dışlamakla suçladığı Kate'le bir araya gelmeyecekleri bildirildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Merve Dizdar'dan herkesi şoke eden Masumlar Apartmanı itirafı!

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Şükrü YILDIRIM 1 yıl önce

Vah ki vah çok üzüldük yemeden içmeden kesildik.Bebeleimiz emzikten kesildi ineklerimiz süt vermez oldu